Καρύδη-Αθερίδης: Είναι τελικά ζευγάρι; Απαντά η ίδια

«Είναι γνωστό ότι είσαστε ζευγάρι με τον Θοδωρή Αθερίδη». Η ερώτηση του δημοσιογράφου απαντήθηκε από τη Σμαράγδα Καρύδη.

karudi-atheridis-einai-telika-zeugari-apanta-i-idia
|
SHARE THIS
0
SHARES

Εδώ και χρόνια όταν αναφέρονται στους δυο τους, είτε ευθέως είτε εννοώντας το, μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα και μία σχέση που δεν διαλύεται.  Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους δίνουν κάποιες απαντήσεις για τη στενή τους σχέση, μιλώντας ο ένας για τον άλλο με υπέροχα λόγια και για το δέσιμό τους. Είναι όμως, ζευγάρι όπως όλοι λένε; Η Σμαράγδα Καρύδη, μιλώντας στο Εγώ απάντησε με τον τρόπο της. μίλησε σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

-Δεν έχεις κρύψει ότι είσαι ερωτευμένη, χρησιμοποιώντας μάλιστα τη λέξη «παράφορα».
«Ποτέ δεν έχω πει αυτή την ατάκα, είναι κάτι που γράφτηκε από άλλους. Καταρχήν δεν χρησιμοποιώ τη λέξη «παράφορα» και όσοι φίλοι το διάβασαν τους φάνηκε πάρα πολύ αστείο, γιατί ξέρουν ότι ποτέ δεν θα έλεγα μια τέτοια κουβέντα».

-Πώς αντέδρασες όταν το είδες;
«Δεν είναι κάτι φοβερό. δεν με προσέβαλε ώστε να κάνω κάτι. Απλώς το χαρακτηρισμό «παράφορα» δεν τον χρησιμοποιώ. Οι δημοσιογράφοι πάντα στις συνεντεύξεις τους έχουν την τάση να εκφράζονται με τον δικό τους τρόπο, χρησιμοποιώντας λέξεις οικείες σε εκείνους, οι οποίες όμως μπορεί να είναι ξένες στον άλλο. Γι' αυτό μου φάνηκε αστεία ατάκα. Επίσης δεν κάνω βαρύδγουπες δηλώσεις. Συνήθως με ρωτούν μανιωδώς αν είμαι ερωτευμένη και λέω «Ναι! Εντάξει... Πάμε παρακάτω».

-Μου έκανε εντύπωση ότι ο Θοδωρής Αθερίδης είπε «Κρατάει χρόνια ο έρωτας με τη Σμαράγδα».
«Ούτε αυτή είναι μια φράση που χρησιμοποιεί ο Θοδωρής. Συνήθως η ερώτηση είναι «Κρατάει χρόνια ο έρωτας με τη Σμαράγδα;» και ο συνεντευξιαζόμενος απαντά «Ναι, θα μπορούσες να το πεις κι έτσι» ή οτιδήποτε άλλο. Ο Θοδωρής γράφει πολύ ωραία έργα, πολύ ωραία κείμενα και σενάρια, που μόνο κλισέ δεν είναι. Δεν χρησιμοποιεί καθόλου τα κλισέ, όπως ήταν αυτή η δήλωση».

-Είναι γνωστό, παρ' όλα αυτά, ότι είστε ζευγάρι με τον Θοδωρή Αθερίδη.
«Δεν είναι τίποτα γνωστό. Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω για τέτοια πράγματα καταρχήν». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook