Καρύδη-Αθερίδης: Τι λένε για τον γάμο

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη και απάντησαν αν ισχύουν τελικά οι φήμες ότι έχουν παντρευτεί.

karudi-atheridis-ti-lene-gia-ton-gamo
SHARE THIS
0
SHARES

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη και απάντησαν αν ισχύουν τελικά οι φήμες ότι έχουν παντρευτεί. 

« Μετά από αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός (σ.σ.: γελάει). Μα, ενδιαφέρεται κανείς αν είμαστε ζευγάρι με όσα γίνονται γύρω μας;» δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη στην realnews.

Για δέκα χρόνια το κρατήσατε κρυφό... «Δεν παίξαμε ποτέ κρυφτό, απλώς δεν θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το δηλώσουμε» λέει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Σ.Κ.: Με θυμάσαι να είχα μιλήσει ποτέ για κάποια σχέση μου Ποτέ! Βγήκε χαλαρά σε μια κουβέντα και τέλος! Δεν μας αφορά να μιλάμε για τα προσωπικά μας. Έχουμε μια ταινία και ένα θεατρικό να προωθήσουμε...

Κατά καιρούς σάς έχουν παντρέψει και σας θέλουν αποφασισμένους για ένα παιδί.

Σ.Κ.: Και τι θες Να ασχοληθούμε με αυτά; Ο Θοδωρής δεν τα διαβάζει ποτέ κι εγώ, όταν τα μαθαίνω, γελάω με την εφευρετικότητα κάποιων... Είμαστε πολύ καλά μαζί κι αυτό είναι η μόνη αλήθεια. Ότι παντρευτήκαμε είναι ψέμα, όπως και πολλά άλλα. Βαριέμαι ακόμα και να διαψεύσω τις ειδήσεις αυτές!

Δεν σκεφτήκατε ποτέ να παντρευτείτε;

Σ.Κ.: Ποτέ! Περνάμε μια χαρά έτσι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook