Μια βραδινή έξοδο έκαναν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Το όμορφο ζευγάρι πήγε σε νυχτερινό κέντρο και διασκέδασε με την παρέα του.

Η Γερονικολού φόρεσε ένα υπέροχο one shoulder φόρεμα με cut out στην κοιλιά και ντραπέ εφέ.

Συνδύασε το φόρεμα με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα με animal print λεπτομέρειες και κράτησε μια γούνινη τσάντα. Τόσο το ύφασμα του φορέματος που ήταν βελούδινο όσο και η τσάντα της ήταν πολύ χειμερινές επιλογές.

Το βελούδο και τα γούνινα αξεσουάρ είναι απολύτως χειμερινά και δεν είναι ιδανικά για ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

"Δεν έχω την ανάγκη να τραβήξω εγώ τα βλέμματα, το αντίθετο. Θέλω όταν είμαι σε μια παρέα να μιλάνε οι άλλοι, να γελάω με τους άλλους. Μιλάω πολύ στη δουλειά. Μιλάω πολύ για τον εαυτό μου. Πολλές φορές νιώθω αμήχανα σε μια συνέντευξη που μιλάω συνέχεια για μένα. Βασικό στοιχείο σε ένα ζευγάρι είναι ο ένας να πηγαίνει τον άλλον λίγο πιο μπροστά και να τον υποστηρίζει", είχε δηλώσει η Κατερίνα Γερονικολού στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr