Χτες, ήταν η πρώτη χρονιά μετά από 3 χρόνια που η Κατερίνα Καινούργιου δεν γιόρτασε την Ημέρα των Ερωτευμένων, με σύντροφο.
Η παρουσιάστρια, μάλιστα, μετά τον χωρισμό της, με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της πως όχι μόνο δεν γιορτάζει αλλά δεν είναι καν στα καλύτερά της:
"Δεν γιορτάζω φέτος, στα χειρότερά μου είμαι, εγώ χαίρομαι να γιορτάζουν οι άλλοι βέβαια, αρκεί να έχουν κάνει τις σωστές επιλογές", είπε η Κατερίνα.

Πάντως, δεν έμεινε και κλεισμένη στο σπίτι κλαίγοντας. Εκανε νυχτερινή έξοδο στο μαγαζί του αγαπημένου της Δανάης Παππά Λάμπρου Λάζαρη και πόζαρε μαζί με την Δανάη Παππά. Η Θοδώρα του Σασμού και η Κατερίνα Καινούργιου έχουν γίνει πολύ καλές φίλες. "Το ραντεβού μου" σημείωσε στο βίντεο με τη Θοδώρα του Σασμού.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr