Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο λόγος που έκρυβα τον νέο σύντροφό μου

«Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα» φαίνεται πως σκέφτεται η παρουσιάστρια μετανιωμένη.

katerina-kainourgiou-autos-einai-o-logos-pou-ekruba-ton-neo-suntrofo-mou
SHARE THIS
0
SHARES

«Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα» φαίνεται πως σκέφτεται η Κατερίνα Καινούργιου η οποία σε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity άφησε να εννοηθεί ότι έχει μετανιώσει για την υπερέκθεση με τους συντρόφους της στο παρελθόν, γιαυτό και ακολούθησε άλλη τακτική με τον νέο της σύντροφο. 

 

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο, την οποία έκρυβε το πρώτο διάστημα. 

«Είμαι πάρα πολύ καλά, αλλά αποφεύγω να το λέω. Επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν, προτιμώ να το κρατάω για μένα. Προσπάθησα τον πρώτο καιρό να κρυφτώ, να μη δώσω τροφή για σχόλια και για ένα διάστημα το είχα καταφέρει, αλλά μετά βγήκε προς τα έξω. Δεν υπάρχει λόγος όμως να το τροφοδοτώ κι εγώ.

Ο κόσμος ξέρει ότι έχω μια σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον ενημερώνω για το τι συμβαίνει με κάθε λεπτομέρεια, αν πήγα κάπου με το σύντροφό μου ή αν συζώ. Και πιστεύω ότι δεν τον ενδιαφέρει κιόλας, έχει περάσει η εποχή της κλειδαρότρυπας όπως και η εποχή που όλοι δημιουργούσαν μύθους. […] Το μόνο που θα πω είναι ότι νιώθω πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που έχω έναν τόσο γλυκό και όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά άνθρωπο στη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά.

Φωτο: ndp 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook