Άναψαν τα αίματα στη ζωντανή σύνδεση με τον Σπύρο Μπιμπίλα στην εκπομπή "Super Κατερίνα", με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να εκνευρίζεται με τον ηθοποιό.
Όλα ξεκίνησαν επειδή ο πρόεδρος του ΣΕΗ ήταν βιαστικός την ώρα που βγήκε να σχολιάσει κάποια θέματα στην εκπομπή του Alpha.
"Δεν έχω θέμα να βγούμε διακαναλικά, αλλά πρέπει να το συνεννοηθούμε. Όλο αυτό το παρασκήνιο που λες εγώ και το τηλεοπτικό κοινό δεν το γνωρίζουμε. Είναι περιττό να το λες. Αυτό που κάνεις τώρα με στενοχωρεί. Θες να κλείσουμε να βγεις στην Φαίη; Δεν έχω θέμα εγώ" είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν. "Έχω αρχίσει και στεναχωριέμαι γιατί έχεις βγει από την αρχή και μου λες θέλω να βγω στη Φαίη. Δηλαδή πραγματικά με κάνεις και νιώθω άσχημα. Και στους άλλους κάνεις το ίδιο; Μα τρία λεπτά είσαι στον αέρα. Βρε Σπύρο από την ώρα που έχεις βγει σε μένα, όλο γκρινιάζεις. Για να κλείσεις και να βγεις απέναντι βρε Σπύρο.
Κλείστε τον Σπύρο, να βγει απέναντι. Αν αυτό θες, με το καλημέρα μου το λες κάθε φορά. Με προσβάλλεις και μένα αυτή τη στιγμή. Είπαμε δέκα λεπτά, και μιλήσαμε 8! Έχουμε ακόμη δυο λεπτά. Δεν σε καλούμε μόνο να σχολιάζεις, σε στηρίζουμε σε ό,τι και αν μας ζητήσεις" τόνισε η παρουσιάστρια.