Κατερίνα Καινούργιου: Το... κόλπο για να μην παχαίνει όταν τρώει πολύ

Μοιράστηκε το μυστικό της που την βοηθάει να κρατάει το σώμα της σε άψογη κατάσταση.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Instyle αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής της, αλλά και τη γυμναστική που κάνει για να διατηρείται σε φόρμα.

Όπως είπε η ίδια, προσέχει πολύ τις τροφές που καταναλώνει, ωστόσο αν καμία φορά ξεφύγει λίγο από το πρόγραμμά της, έχει βρει τον τρόπο, για να επανέρχεται σε μία ισορροπία. 

«Έχω προσπαθήσει πολύ. Έχω προσέξει τη διατροφή μου και έχω κάνει πολλή γυμναστική. Θα πάω στον δερματολόγο και θα κάνω θεραπείες που θα με βοηθήσουν στην σύσφιξη. Επίσης, θα βάλω κάθε βράδυ τις κρέμες μου.

Επειδή είμαι πολύ λιχούδα, όταν φάω πολύ για κάποιες ημέρες μετά θα κάνω detox. Πίνω πολύ νερό, τρώω φρούτα και πίνω πράσινο τσάι. Όσο μεγαλώνω το σώμα μου γίνεται όλο και καλύτερο.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω ούτε καφέ ούτε αλκοόλ ούτε αναψυκτικά. Δεν έχω κάνει καμία κατάχρηση και το λέω με μεγάλη υπερηφάνεια. Είμαι ένας clean οργανισμός, οπότε αν προσέχω το σώμα μου γίνεται καλύτερο.

Γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα. Κάνω αερόβια γυμναστική, ασκήσεις ενδυνάμωσης και TRX. Ξέρω πως αν θέλω να χάσω μερικά κιλά κι επειδή ξεφεύγω πολλές φορές με την σοκολάτα και το φαγητό, θα προσέξω να μην φάω υδατάνθρακα, θα βάλω περισσότερο ψάρι στη διατροφή μου και θα αποφύγω τα γλυκά».

Κατερίνα Καινούργιου: Το... κόλπο για να μην παχαίνει όταν τρώει πολύ
 

 

Φωτο: NDP