X

Κατερίνα Καινούργιου: Το ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στη Νέα Υόρκη και η "απάντηση" της Δανάης Μπάρκα

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει στόρι από τη Νέα Υόρκη με τον σύντροφό της και η Δανάη Μπάρκα τής απαντάει στο TikTok με το τραγούδι "Άσ' τον τρελό στην τρέλα του"

Γράφει: TheToc team

Στη Νέα Υόρκη βρίσκονται η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής όπου θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και συχνά μοιράζονται στιγμές τους στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ταξίδεψαν έως τη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μια φωτογραφία από την άφιξή τους δείχνοντας την υπέροχη θέα που απολαμβάνουν μαζί.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Την ίδια ώρα, η πρώην φίλη της, Δανάη Μπάρκα, έκανε μια ανάρτηση με νόημα με αποδέκτρια την Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο TikTok ένα τραγούδι, γράφοντας από κάτω "Συμβουλή Ζωής". Το τραγούδι είναι το "Άσ’ τον τρελό στην τρέλα του", με πολλούς χρήστες στα σχόλια να γράφουν ότι το βίντεο έχει ως παραλήπτη την… Κατερίνα Καινούργιου.

Οι στίχοι του τραγουδιού, που σιγοτραγουδά η Δανάη Μπάρκα, αναφέρουν:

"Άσ’ τον τρελό στην τρέλα του
και μη τον συνεφέρεις
Τι κρύβει μέσα το μυαλό
ενός τρελού δεν ξέρεις

Μπορεί να βρει στην τρέλα του
αυτά που ’χει ποθήσει
και που δεν αξιώθηκε
να δει και ν’ αποκτήσει

Βρε άσ’ τον τρελό στην τρέλα του
άσ’ τονε στο όνειρό του
Τον κόσμο αυτό σιχάθηκε
κι έφτιαξε ένα δικό του"

@danaibarka__ Συμβουλή ζωής . 😎💁🏽‍♀️😂😘 ——— #fyp #fypシ゚viral🖤tiktok #mpesfypgamw #fpyシ #viral_video #viral_video ♬ πρωτότυπος ήχος - The Mystery Man

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει χθες στην εκπομπή της για την πρόσφατη συνέντευξη της Δανάης Μπάρκα στον Παντελή Τουτουντζή κι όσα είπε για τις προσωπικές της στιγμές που κυκλοφόρησαν μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: "Οι προσωπικές στιγμές βγήκαν χωρίς να το έχει επιλέξει; Το προσωπική στιγμή είναι να είσαι με έναν άνθρωπο και ξαφνικά να… Το να σου γνωρίζει η φίλη σου τον σύντροφό της και μετά από τρείς μήνες να… Αυτό δεν είναι προσωπική στιγμή. Συγγνώμη που το λέω έτσι. Περασμένα, ξεχασμένα. Απλά, επειδή δεν είμαστε και άγιοι, παρόλο που είναι άγιες μέρες, κάποια πράγματα λες…

Με κάποιους ανθρώπους λες, θέλω να είναι καλά, ευτυχισμένοι, να έχουν όλες τις ευλογίες του Θεού, εγώ όμως δε θέλω να έχω επαφές, γιατί μπορεί κάτι που έχουν κάνει, να σε έχει πληγώσει πάρα πολύ μέσα σου, να σε έχει στοιχειώσει και να μη μπορείς να το ξεπεράσεις. Οπότε, προχωράς τη ζωή σου μια χαρά, θες να είναι καλά και όλα μέλι-γάλα. Απλά κάποιες φορές οι πράξεις μας, και όλοι το έχουμε βιώσει αυτό, έχουν κάποιες συνέπειες. Όλοι έχουμε αμαρτίες".