Κατερίνα Καραβάτου... «κλαίουσα» σε μαγνητοσκόπηση! (βίντεο)

Τέλος της σεζόν και έριξε το κλάμα της η Κατερίνα Καραβάτου. Μόνο που ήταν μαγνητοσκοπημένο. Αν συνεχίσει έτσι, θα... πνιγούμε στην πρεμιέρα της νέας σεζόν.

SHARE THIS
0
SHARES

Η ευσυγκινησία της Κατερίνας Καραβάτου είναι γνωστή και έχει προκαλέσει δεκάδες σχόλια τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση. Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια μπορεί να κλάψει εκεί που δεν το περιμένει κανένας για κάτι που ούτε περνάει από το μυαλό του τηλεθεατή..

Το να συγκινηθεί στην τελευταία εκπομπή της σεζόν την περασμένη Κυριακή, ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει τα δάκρυά της. Με τον Κρατερό Κατσούλη δίπλα της και λίγο πιο πέρα τους συνεργάτες τους Δημήτρη Μακαλιά και την Όλγα Λαφαζάνη, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και...λύγισε, φορτισμένη συναισθηματικά. 
Οι ευχαριστίες και τα "αντίο" έβγαιναν μέσα από λυγμούς και το έριξε το κλάμα για αρκετή ώρα. 

Έλα, όμως, που η εκπομπή δεν ήταν live αλλά μαγνητοσκοπημένη! Την αποκάλυψη έκανε η Ντέπυ Γκολεμά μέσω της στήλης της: «Άλλοι κάνουν πώς και πώς να φύγουν, η Καραβάτου έβαλε τα κλάματα. Και τι κλάματα! Μαγνητοσκοπημένα, αφού η εκπομπή είχε γραφεί από την Τρίτη και εκείνη ενώ έκλαιγε, κάπου στο Αιγαίο κολυμπούσε… Ρε παιδιά!». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook