Κατερίνα Λέχου: Ανάθεμα την ώρα που μίλησα για τις Άγριες Μέλισσες

Το ξέσπασμά της κατά της Ναταλίας Γερμανού.

katerina-lexou-anathema-tin-wra-pou-milisa-gia-tis-agries-melisses
SHARE THIS
0
SHARES

Το παράπονό της στη Ναταλία Γερμανού εξέφρασε η Κατερίνα Λέχου η οποία και ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κουβέντα πήγε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει πως της είχαν προτείνει να παίξει.

Τότε όπως η ίδια ανέφερε on air πως είχαν γίνει κάποια σχόλια στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» τα οποία και δε της άρεσαν καθόλου.

«Δεν το σχολίασες καλά αυτό την προηγούμενη φορά. Αυτό για τις Άγριες Μέλισσες. Έχω στεναχωρηθεί λίγο με αυτό και δεν θέλω να το συζητήσω. Κάτι λέγατε την προηγούμενη φορά και λέγατε ότι δεν είναι ωραίο να λέμε τι μας έχουν προτείνει…. Είμαστε όλοι καθόλου αναντικατάστατοι και είμαστε όλοι υπό κριτική. Δε ξέρω, ανάθεμα την ώρα που μίλησα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. … Εγώ το είπα αυθόρμητα. Δε με ζητήσαν κιόλας απλά με πήραν τηλέφωνο , δεν μεταφράστηκε σωστά, παραφράστηκε. Βγήκε σαν να το είπα ότι θέλανε εμένα και καμία άλλη. Μπορεί να είχαν πάρει άλλες είκοσι. Δεν είμαι μοναδική, είσαι μαζί με άλλους και αναμετριέσαι κάθε φορά για έναν ρόλο. Δεν μπορούσα να πάρω γιατί έκανα πρόβες για το θέατρο…. Δε ξέρω καν αν θα με παίρνανε και πότε... Η παραγωγή όταν ετοιμάζει κάτι βολιδοσκοπεί πολύ κόσμο. Όπως και στο νησί, είχαμε περάσει από οντισιόν όλο το ελληνικό θέατρο….» ανέφερε η Κατερίνα Λέχου.

 

Φωτο: NDP 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook