X

Κατερίνα Παναγοπούλου: Οι ειδήσεις που τη συγκινούν στο δελτίο - "Συνέρχομαι γιατί δεν θέλω να γίνω εγώ είδηση"

"Έχουμε ανάγκη από χαμόγελο όλοι, διότι η επικαιρότητα πολλές φορές είναι τόσο βαριά και για εμάς που είμαστε στην ενημέρωση" λέει η Κατερίνα Παναγοπούλου

Γράφει: TheToc team

Στην εκπομπή "Super Κατερίνα"του Alpha μίλησε η Κατερίνα Παναγοπούλου, για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματα που της προκαλούν οι πολύ άσχημες ειδήσεις που καλείται να μεταδώσει, η παρουσιάστρια είπε "Όταν βλέπω παιδάκια, ειδήσεις για bullying, παιδάκια τα οποία τους κάνουν bullying, εκεί μου έχει τύχει να συγκινηθώ, αλλά λίγο πριν το 3-2-1 πριν ακούσω το ακουστικό μου, αμέσως συνέρχομαι γιατί δεν θέλω εκείνη την ώρα να γίνω εγώ είδηση".

Διαβάστε Επίσης

"Νομίζω ότι έχει ανάγκη ο κόσμος από ψυχαγωγία. Έχουμε ανάγκη από χαμόγελο όλοι, διότι η επικαιρότητα πολλές φορές είναι τόσο βαριά και για εμάς που είμαστε στην ενημέρωση, που όλοι έχουμε ανάγκη να φεύγει έτσι λίγο το μυαλό", είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να τη δούμε σε νέα τηλεοπτική στέγη. Η ίδια επιβεβαίωσε πως παραμένει στο μεγάλο κανάλι με την ομάδα της.

"Αυτή τη στιγμή περνάω πάρα πολύ καλά στο δελτίο. Είμαστε μία ομάδα που πλέον μετά από 5 χρόνια έχουμε δέσει πάρα πολύ. Είμαι καλά εκεί, πάω χαρούμενη στη δουλειά", ανέφερε.