Στο Mega και στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, για το αυτοάνοσο νόσημα, τη σοκαριστική αρνητική δημοσιότητα, την αποκάλυψη για το σίριαλ με τη ζωή της Αλίκης και τη σχέση με τον σύζυγό της.
Η ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για τον πατέρα της.
"Το "αδέσποτο σκυλί" γράφτηκε ως ρεμπέτικο, αλλά στη δίκη μας εκδοχή έχει ήχο swing, gipsy jazz και λίγο funk, η μουσική είναι κάτι που με γεμίζει. Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν χάλια, πέρασα δύσκολα, συνέβησαν πολλά και με την υγεία του πάτερα μου και σε προσωπικό επίπεδο. Με το θέμα της υγείας του πατέρα μου, κλείνουμε ένα χρόνο που μας ζορίζει, είχαμε μία έξαρση τον Ιανουάριο. Στην τελευταία παράσταση της "Αυλής των θαυμάτων" έπεσα από ένα σκαλοπάτι και γύρισε το δάχτυλό μου και έπαιξα έτσι στην παράσταση", ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στα παιδιά της.
"Λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, το ίδιο και ο Παναγιώτης, ο οποίος λείπει πολλά βράδια από το σπίτι, πρακτικά αυτό μοιάζει με σπαζοκεφαλιά. Συναισθηματικά δημιουργείται μία απόσταση για την οποία πρέπει να ξαναβρίσκεσαι με τον άλλο και να το ξαναδουλεύεις. Τα παιδιά είναι διαρκής αγώνας, Θέλω να είμαι συνεχώς παρούσα, οι μαμάδες έχουμε και ενοχικό σύνδρομο, εγώ προσωπικά είμαι φουλ ενοχική.
Ο Μάξιμος και ο Κίμωνας είναι γλυκά, καταπληκτικά παιδιά, είμαι υπερήφανη γι’ αυτά, είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. Είναι ερωτευμένα με τη μαμά, είμαστε πολύ δεμένοι, τους έχω θηλάσει και μεγάλο διάστημα, ένα χρόνο τον Μάξιμο και σχεδόν δυο χρόνια τον Κίμωνα", πρόσθεσε.
![Κατερίνα Παπουτσάκη: Με κυνηγούσαν μέσα στα σκοτάδια, έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν "σ’ αρέσει τώρα, σ' αρέσει;" [Βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/ff/ffadf5dd13ef4943915df22dc1a81fb8.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Η δημοσιότητα, η διαχείρισή της και η… Αλίκη
"Έχω κάνει σπαστά ψυχοθεραπεία, ξεκίνησα 25 χρονών, είχα μέσα μου κάτι έντονο που έπρεπε να διαχειριστώ, να θέσω όρια. Πνίγομαι και αδυνατώ να βάλω τα όρια μου αποστομωτικά, λειτουργικά και πρακτικά, σε πολλές φάσεις τα "Θέλω" των άλλων ήταν πάνω από τα δικά μου. Ο χωρισμός των γονιών μου, όταν ήμουν μικρή, είναι κάτι που κουβαλάω ακόμη, κάποιες στιγμές ήταν τραυματικές", συμπλήρωσε.
Για το πώς κατά καιρούς έχει αντιμετωπίσει τη δημοσιότητα, και διάφορα ευτράπελα, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε πως, "σήμερα είμαι cool με τη δημοσιότητα, αλλά για ένα διάστημα μου έκαναν τη ζωή πολύ δύσκολη. Η δημοσιότητα ήταν πολλές φορές παρατατικοί, στον γάμο μας στη Δονούσα μπήκε στην εκκλησία φωτογράφος και νομίζαμε πως ήταν φίλος που τραβούσε. Μου την έστηναν έξω από το σπίτι, έκαναν φωτομοντάζ, έβαζαν αλλού κάδους, άλλου δέντρα, για να βάλουν ότι βγήκα με τον τάδε από το σπίτι. Έπαιρναν έμενα, έπαιρναν τον τάδε & μας κολλούσαν μαζί, έλεγα "δεν είναι δυνατόν αφού εγώ δε βγήκα από το σπίτι, γιατί άλλαξε θέση ο κάδος και το δέντρο. Με κυνηγούσαν μέσα στα σκοτάδια ένας από μπροστά ένας από πίσω και ένας από το πλάι με μικρόφωνο και κάμερα, αυτά όλα ήταν για καταγγελία με το metoo".
"Φοβερή παραβίαση, φώναζαν άνθρωποι "αφήστε την κοπέλα", εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν "σ’ αρέσει τώρα, σ' αρέσει;". Σε εξώφυλλα έβαζαν απαράδεκτους τίτλους πράγματα που δεν είχα πει ποτέ, με παρουσίαζαν ως άνθρωπο με τον οποίο δεν θα ήθελα ποτέ να έχω σχέση. Είχα πληγωθεί πάρα πολύ από όλο αυτό, ήμουν σε φάση που έλεγα "για ποια ακριβώς μιλάνε; Ποια είναι αυτή η κοπέλα;", αλλοίωναν πλήρως τα λεγόμενα μου. Πολύ τραυματικά πράγματα, χτυπιόμουν, έκλαιγα, έλεγα "δεν θέλω" αλλά δεν μπορούσα να μη δίνω συνεντεύξεις, ήμουν σε μία σειρά και έπρεπε να μιλήσω, επεσήμανε.
Για την εποχή που έκανε το σίριαλ για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, υποδυόμενη την αείμνηστη ηθοποιό μίλησε, επίσης, η Κατερίνα Παπουτσάκη.
"Την εποχή που έκανα το σίριαλ για την Αλίκη και μετά από αυτό άρχισε να αναδύεται το αυτοάνοσο νόσημα, πυροδοτήθηκε, έκανα κακό στον εαυτό μου. Όλο αυτό που συνέβη με το σήριαλ για τη ζωή της Αλίκης, μέσα μου κοιμάται ήσυχα, αν και δεν έχω δει ποτέ το σειρά! Δεν ήμουν καλά, ήταν δύσκολα. Δεν έχω δει τη σειρά ούτε από περιέργεια, πρέπει κάποτε να τη δω! Ήταν ορόσημο για μία πενταετία που ήταν δύσκολη για μένα", είπε.
"Όταν παντρεύεσαι όλα καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα, ξεχνιούνται όλα και αυτό είναι η φοβερή υποκρισία. Υπήρχαν τότε τα μεσημεριανά, το gossip δελτίο της εποχής, να πηγαίνεις στις πρωινές εκπομπές και να σου φέρονται με χυδαίο τρόπο. Καθόσουν σε μία καρέκλα και σου έκαναν ερωτήσεις, όχι απλώς αδιάκριτες, όχι απλά παραβατικές, αλλά τραγικές.
Όταν παντρεύεσαι δεν ασχολούνται μαζί σου, τα πράγματα εξομαλύνονται, και ήταν πολλές οι φορές που είπα "δεν παντρευόμουν νωρίτερα να ησύχαζα; Το φοβερό με το αυτοάνοσο είναι ότι σου λένε να μην αγχώνεσαι, μα πως να μην αγχώνομαι; Θα μάθω να το διαχειρίζομαι, είναι κάτι που το πας μέρα με τη μέρα. Μετά από τόσα χρόνια, τώρα γίνεται η διάγνωση για το αυτοάνοσο, είναι σύνδρομο Κρον τελικά, ήμασταν όλα τα χρόνια "είναι ή δεν είναι;", πρόσθεσε αναφερόμενη σε ένα πρόβλημα υγείας που, όπως λέει, προσπαθεί να διαχειριστεί με κάθε τρόπο.
"Μία από τις δυσκολίες του χειμώνα ήταν ότι δεν μπορούσα να φάω και να καταπιώ τίποτα, είχα πρόβλημα στη λήψη τροφής. Είμαι πλέον λίγο καλύτερα, άλλα δεν σημαίνει ότι είμαι τελείως καλά, σήμερα δεν είναι μία καλή μέρα", τόνισε.
Τέλος, η Κατερίνα Παπουτσάκη τοποθετήθηκε σχετικά με τη σχέση της με τον σύζυγό της.
"Με τον Παναγιώτη δεν το χάσαμε ποτέ ολοκληρωτικά, ούτε μας ξέφυγε, περάσαμε όπως όλα τα ζευγάρια από διάφορα στάδια μέσα στα δέκα χρόνια που είμαστε μαζί. Σίγουρα έχουμε περάσει τις δυσκολίες μας με τον Παναγιώτη, αλλά νομίζω ότι μας βγάζουν πιο δυνατούς κάθε φορά", σημείωσε.
"Κατά πάσα πιθανότητα το χειμώνα οι παραστάσεις της "Αυλής των θαυμάτων" θα επαναληφθούν για δυο μήνες περίπου", κατέληξε η αγαπημένη ηθοποιός.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr