Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Πόσο σκληρό είναι το Χόλιγουντ για τις γυναίκες;

Η 49χρονη σταρ αποκαλυπτει πώς "δουλεύει" την καριέρα και τον εαυτό της και αποκαλύπτει την αθέατη πλευρά της βιομηχανίας του θεάματος για τις γυναίκες.

kathrin-zeta-tzoouns-poso-skliro-einai-to-xoligount-gia-tis-gunaikes
SHARE THIS
0
SHARES

Δεν μπορείς να μην παρατηρήσεις τι λέει στην τελευταία της συνέντευξη στο In Style. Η Ουαλή ηθοποιός αποκαλύπτει στους αναγνώστες πώς έχει καταφέρει να στήσει την τεράστια καριέρα της και μιλάει για άνθρωπο-κλειδί πίσω παό τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας της.

"Όσο ταλέντο κι αν έχω ως ηθοποιός, όσο δημιουργικός άνθρωπος κι αν είμαι, είμαι πολύ καλύτερη στα οικονομικά, στην διαχείρισή τους". Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποδίδει μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σε αυτό που ο πατέρας της, ιδιοκτήτης ενός μικρού εργοστασίου ζαχαροπλαστικής, την δίδαξε για το πως να χτίσει το επαγγελματικό οικοδόμημά της. 

"Είναι ο άνθρωπος που με οδήγησε, με έμαθε να κοιτάω τον εαυτό μου ως επιχείρηση, όχι απλά ως ηθοποιό. Ποτέ δεν με κοιτούσε απλά για να πει "γλυκιά μου, τι ωραία καριέρα έχεις κάνει". Ποτέ! Πάντα κοιτούσε τα νούμερα. ΚΑι με συμβούλευε τι να κάνω για να αυξάνω τα έσοδά μου. Αυτό ήταν εξαιρετικά χρήσιμο", συμπληρώνει η σταρ. 

Πώς είναι όμως να είσαι γυναίκα στο Χόλιγουντ; "Αυτή η επιχείρηση είναι σκληρή, πολύ σκληρή για τις γυναίκες Δεν μπορούμε να έχουμε ούτε μερικές γκρίζες τρίχες. Τίποτα δεν έχει αλλάξει.  Μπορεί να προσποιούμαστε ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά αυτή η  ιστορία με τα social media, που καθορίζουν την εμφάνιση των γυναικών και επιβάλουν να είσαι ακόμα πιο όμορφη ακόμα καλύτερη, είναι ένα θέμα".


ΦΩΤΟ: EPA

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook