
Σε bazaar του σωματείου MDA που έγινε "the Ecali Club”, στις 3 και 4 Ιουνίου, έδωσε το παρών η Κάτια Δανδουλάκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα ολόλευκο καλοκαιρινό σύνολο που απαρτιζόταν από μία μάξι φούστα και ένα ασορτί τοπ. Από κοσμήματα επέλεξε ένα μαργαριταρένιο περιδέραιο και το μακιγιάζ της ήταν στους αγαπημένους γήινους τόνους.


Eικοσιδύο καταστήματα έδωσαν το παρόν στο Bazaar, ενισχύοντας το έργο του Σωματείου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και τις δύο ημέρες, οι φίλες του MDA είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις καλοκαιρινές τους αγορές ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε γεύμα, στο οποίο παρευρέθηκαν 280 προσκεκλημένες.
Η Κάτια Δανδουλάκη στο παρελθόν έχει αποκαλύψει κάποια από τα μυστικά της διαχρονικής ομορφιάς της. "Από τα δεκαπέντε μου χρησιμοποιώ κρέμες, απλές κρέμες φαρμακευτικές και δεν κάνω τίποτα παρεμβατικό που θα παραμορφώσει το πρόσωπό μου. Έχω κάνει, βέβαια, botox από τα σαράντα μου και το είπα και στις φίλες μου, δεν το έκρυψα ποτέ", έχει πει.
Σχετικά για το εάν θα έκανε μπότοξ, η ίδια είπε: "Δεν θα έκανα όμως ποτέ πλαστική και τίποτα που θα μπορούσε να αλλοιώσει την έκφρασή μου. Θέλω το πρόσωπό μου να μοιάζει φρέσκο χωρίς να είναι παραμορφωμένο. Οι γυναίκες κάνουν ένα λάθος: Νομίζουν ότι θα πάρουν ένα χάπι και θα γίνει κάτι μαγικό πάνω τους ή θα κάνουν μια πλαστική και θ’ αλλάξει όλη τους η εμφάνιση".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr