Την πρώτη της εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά η Κάτια Ταραμπάνκο.
Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αποκάλυψε και πώς την πληροφόρησε η παραγωγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Για τη φετινή της συμμετοχή στο Survivor ανέφερε: "Είχε παραμείνει ένας ανοιχτός κύκλος, έπρεπε αυτός ο κύκλος να κλείσει. Τα βάλαμε κάτω με τον μάνατζέρ μου και είπαμε ένα κι ένα κάνουν δύο, πήγαινε" και πρόσθεσε:
"Τον πρώτο καιρό ήμουν παλτό. Δεν πετύχαινα με τίποτα τον στόχο. Έπρεπε να βρω λίγο τα πατήματά μου. Από εκεί και πέρα δεν έβλεπα 'Survivor', οπότε δεν είχα ιδέα για το τι συμβαίνει. Η δεύτερη εμπειρία ήταν μια πρώτη εμπειρία. Ήταν εντελώς διαφορετική και άλλες οι ομάδες. Νικούσαμε, τρώγαμε. Ήταν άλλος ο καιρός, δεν έβρεχε και γενικά ήταν όλα αλλιώς. Τα αγωνίσματα ήταν πιο δύσκολα. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί φέτος. Ήταν και οι δυο ομάδες σούπερ. Μου πήρε λίγο χρόνο. Είπα ώπα; Πού είμαι; Ήξερα πού πήγαινα. Ήταν ανεκπλήρωτο".
"Είχα ακόμα τόσα πολλά να δώσω. Είχα βρει τα πατήματά μου, είχα βρει σιγά σιγά τους στόχους μου. Δεν ξέρω γιατί έφυγα. Ακόμα το ψάχνω. Προσπαθώ ακόμα να βρω τι πήγε λάθος" παραδέχτηκε.
Όσο για το πώς την ενημέρωσε η παραγωγή για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η Κάτια Ταραμπάνκο είπε: "Έχω δικούς μου ανθρώπους ακριβώς στην πηγή του πολέμου, στη Μαριούπολη, όπου είμαι και από εκεί. Οι συγγενείς μου είναι εκεί, οι δύο μου γιαγιάδες, η ξαδέρφη μου, η θεία μου και το ανιψάκι μου. Το έμαθα λίγο πριν βγω, γιατί έκανε πολύ σωστά η παραγωγή και με ενημέρωσε διακριτικά.
Έμαθα ότι συμβαίνει αυτό κι όλα καλά. Δεν είχα μάθει λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να διανοηθώ, δεν το χωράει ο εγκέφαλός μου ότι έχουμε πόλεμο εν έτει 2022. Πόλεμος με βόμβες κανονικά. Οι δικοί μου είναι καλά" εξομολογήθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο.