Κάτια Ζυγούλη: Η φωτογραφία από τη φωτιά στο σπίτι τους και η ελπίδα ζωής

Το σπίτι της οικογένειας Ρουβά στον Νέο Βουτζά κινδύνευσε να καεί στην καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

katia-zugouli-i-leptomereia-apo-ti-fwtia-sto-spiti-tous-kai-i-elpida-zwis
SHARE THIS
0
SHARES

Το σπίτι της οικογένειας Ρουβά στον Νέο Βουτζά κινδύνευσε να καεί στην καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου. Αν και τόσο η Κάτια Ζυγούλη όσο και ο Σάκης Ρουβάς απουσίαζαν από το σπίτι εκείνη την ημέρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του τραγουδιστή και είχαν μαζί τους τα 3 από τα 4 παιδιά τους, είχαν αφήσει πίσω τον μικρό γιο τους.

Ο Απόλλωνας είχε μείνει στο σπίτι όπως έγινε γνωστό. Ευτυχώς ο μικρός δεν κινδύνευσε αλλά κινδύνευσε ο πατέρας της, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα, πέφτοντας σε ένα φρεάτιο με νερό.

Σήμερα η Ζυγούλη μοιράστηκε μια εικόνα από το σπίτι της μετά τη φωτιά όπου διακρίνονται καμένα δέντρα.

Ωστόσο υπάρχει ελπίδα στην συγκεκριμένη φωτογραφία, αφού το ένα από τα δέντρα έχει ήδη αρχίσει να ανθίζει. 

 

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

«Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από της φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω. Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό. Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε», είχε γράψει στο συγκινητικό post που έκανε στο instagram αμέσως μετά τις φωτιές.

Και συνέχισε: «Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές,όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρώπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους. Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό…»

 

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

 

ΦΩΤΟ: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook