
Με το μελάνι για το Megxit να μην έχει στεγνώσει ακόμα, ήταν φυσικό να είναι ένα από το θέμα συζήτησης στα βραβεία BAFTA.
Πολλά αστεία ακούστηκαν από τη σκηνή των βραβείων, ωστόσο η Κέιτ Μίντλετον και ο Γουίλιαμ δεν το χάρηκαν και πολύ, αφού κάποια αστεία αφορούσαν δύο θέματα που πίκραναν το παλάτι το τελευταίο διάστημα: την απόφαση της Μέγκαν και του Χάρι να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και το σκάνδαλο με τον πρίγκιπα Άντριου.
Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι ήρθε σε αμηχανία και δύσκολη θέση και αυτό φάνηκε.
Ιδιαίτερα όταν η πληθωρική Rebel Wilson ανέβηκε στη σκηνή και κατά τη διάρκεια του μονόλογου της είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ στο Royal Andrew, ωχ στο Royal Harry…όχι, σε αυτό Royal παλάτι... μέρος».
Εκείνη τη στιγμή ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ ήταν χαμογελαστοί, ωστόσο, φαινόταν πως η στιγμή ήταν πολύ αμήχανη για εκείνους.

Δείτε το σχετικό βίντεο.
Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή είσοδο του ζεύγους στο κόκκινο χαλί.




Φωτογραφίες: Reuters
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr