Κέιτ-Μέγκαν:Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα μείνουν ποτέ έγκυες ταυτόχρονα

Ως μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι υποχρεωμένες να ακολουθούν πιστά κάποιους κανόνες.

keit-megkanautos-einai-o-logos-pou-den-tha-meinoun-pote-egkuos-tautoxrona
SHARE THIS
0
SHARES

Η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ είναι τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Καθημερινά διαβάζουμε διάφορα ρεπορτάζ για τις δύο δούκισσες, οι σχέσεις των οποίων δεν είναι και οι καλύτερες, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. 

Αν και κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται η αλήθεια και πού το ψέμα, το σίγουρο είναι ότι ως μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι υποχρεωμένες να ακολουθούν πιστά κάποιους κανόνες. 

Ένας από αυτούς αφορά τις εγκυμοσύνες τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Express, η Μέγκαν και η Κέιτ δεν μπορούν να μείνουν έγκυες ταυτόχρονα.

ΕΡΑ
ΕΡΑ

Ο λόγος είναι ότι η Κέιτ ως μέλλουσα βασίλισσα είναι ανώτερη της Μέγκαν και η βασιλική οικογένεια έχει αυστηρούς κανόνες όταν πρόκειται να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις. 

Έτσι σε περίπτωση που οι δύο γυναίκες έμεναν έγκυος ταυτόχρονα, το παλάτι θα έκανε ανακοίνωση μόνο για την Κέιτ, όχι για τη Μέγκαν. 

Αν και οι φαν της βασιλικής οικογένειας θα ήθελαν να δουν ταυτόχρονα δύο βασιλικά μωρά, αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Όπως δεν γίνεται βασιλικός γάμος ή αρραβώνας τον ίδιο χρόνο. 

Το πρωτόκολλο αναφέρει ότι το παλάτι επιτρέπει μία επίσημη ανακοίνωση κάθε φορά και η ιεραρχία παίζει ρόλο στο ποιος θα ανακοινώσει πρώτος την είδηση που τον αφορά.

Έτσι αν μείνει έγκυος η Κέιτ δεν θα μπορεί να μείνει έγκυος και η Μέγκαν. 

ΕΡΑ
ΕΡΑ

Η Κέιτ έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, ενώ η Μέγκαν έχει ένα παιδί τον Άρτσι, ο οποίος δεν έχει κάποιο τίτλο. 

Μέγκαν και Χάρι έχουν δηλώσει δημοσίως ότι θα κάνουν μόνο δύο παιδιά, για το καλό του πλανήτη, σε αντίθεση με τους Γουίλιαμ και Κέιτ που δεν έχουν αποκλείσει την πιθανότητα να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένεια. 

 

 

 

ΦΩΤΟ: ΕΡΑ 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook