Με ένα απλό T-shirt με τιραντάκια και τη μητέρα της με την οποίου γελούν ανέμελα τα βρετανικά μπλογκς των φανς της Κέιτ Μίντλετον θυμήθηκαν την ανέμελη πριγκίπισσα και μητέρα σήμερα τριών παιδιών, σε μια ανέμελη εποχή πριν από δεκαπέντε χρόνια όταν μόλις είχε συνάψει σχέση με τον Γουίλιαμ.
Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Μάρτιο του 2004, όταν βρέθηκαν μαζί στο Κλόστερς να κάνουν σκι. Εκεί τραβήχτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους, με τον τύπο να εικάζει για το αν η συγκεκριμένη κοπέλα αποτελούσε το κορίτσι του πρίγκιπα. Το Κλάρενς Χάουζ δεν αρνήθηκε τη σχέση τους. Η θέση της Κέιτ πάντως ως η "ανεπίσημη κοπέλα του Πρίγκιπα" της επέφερε εκτεταμένη κάλυψη από αυτά, τόσο της Αγγλίας όσο και του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να την φωτογραφίζουν συχνά στις καθημερινές εξόδους της.
Η παρενόχληση από τα ΜΜΕ
Στις 17 Οκτωβρίου 2005, η ίδια παραπονέθηκε μέσω του δικηγόρου της για παρενόχληση από τα ΜΜΕ, δηλώνοντας πως "δεν είχε κάνει τίποτα το τόσο σημαντικό ώστε να δικαιολογείται η τόση δημοσιότητα.". Τον Φεβρουάριο του 2006, ανακοινώθηκε ότι η Κάθριν θα είχε στο εξής την δική της εικοσιτετράωρη φύλαξη παρεχόμενη από το Royalty Protection branch (SO14) (Κλάδος Προστασίας των Βασιλικών Προσώπων). Αυτό τροφοδότησε περαιτέρω τις φήμες και τις σκέψεις περί αρραβώνα μεταξύ εκείνης και του Ουίλιαμ, αφού διαφορετικά δεν θα δικαιούνταν αυτή την υπηρεσία.
Κι ενώ ο αρραβώνας δεν ερχόταν, δεν παραχωρήθηκε στην Κέιτ η άδεια να συνεχίζεται να της παρέχεται η ασφάλεια. Η προσοχή των MME αυξήθηκε κατά τα εικοστά πέμπτα γενέθλια της Κέιτ, προκαλώντας τις προειδοποιήσεις του Ουίλιαμ αλλά και των δικηγόρων της, οι οποίοι απείλησαν ότι θα κινηθούν νομικά. Δύο ομάδες εφημερίδων, η News International, η οποία εκδίδει τις εφημερίδες "The Times" και "The Sun", και η Guardian Media Group που εκδίδει την εφημερίδα "The Guardian", αποφάσισαν να απέχουν από τη δημοσιοποίηση και την έκδοση φωτογραφιών της Κέιτ, βγαλμένες από παπαράτσι.
Αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2010 στην Κένυα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους εκεί. Στις 29 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε και ο γάμος τους, στο Αββαείο του Ουέστμινστερ (Λονδίνο) όπου το 1997 έγινε και η κηδεία της Πριγκίπισσας Νταϊάνας. Επιπλέον, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έλαβαν τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.
Η ανάρτηση στο Instagram