Κέιτ Μίντλετον: Σηκώθηκε η φούστα της - έπαθε σοκ [Εικόνες]

Η στιγμή που χάνει τη ψυχραιμία της όταν φυσάει αέρας και σηκώνει τη φούστα του υπέροχου τουίντ ταγιέρ που φορούσε.

keit-mintleton-sikwthike-i-fousta-tis---epathe-sok-eikones
SHARE THIS
0
SHARES

Τη μία δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη κάνει αυτή την εβδομάδα η Κέιτ Μίντλετον, η οποία συνεχίζει τις επισκέψεις της σε σχολεία και ιδρύματα με αφορμή την έρευνά της για την παιδική ηλικία. 

Αυτή την εβδομάδα έχει κάνει ήδη τρεις εμφανίσεις, η μία καλύτερη από την άλλη. 

 

 Η έρευνα που διεξάγει η Κέιτ έχει ως στόχο «να προκαλέσει ευρύτερη συζήτηση για την πρώιμη παιδική ηλικία που τελικά θα συμβάλει σε θετική, βιώσιμη αλλαγή για τις επόμενες γενιές».

 

Οι απαντήσεις από την έρευνα των πέντε ερωτήσεων θα βοηθήσουν όσους εργάζονται στον τομέα φροντίδας παιδιών προσχολικής ηλικίας, καθώς και την Κέιτ Μίντλετον να διαμορφώσει τη δράση της μέσω του Βασιλικού Ιδρύματος. 

 

Εξάλλου, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αφιερώνει πολύ χρόνο και δραστηριοποιείται με πάθος σε πρωτοβουλίες για παιδιά. 

 

Η Κέιτ η οποία έχει αφιερώσει οκτώ χρόνια στο συγκεκριμένο έργο, αποκάλυψε ότι ήδη 100.000 άτομα έχουν υπογράψει την έρευνά της μέσα σε μία εβδομάδα. 

Ωστόσο, μία από τις εμφανίσεις της Κέιτ συνοδεύτηκε από ένα παρολίγον ατύχημα. 

Μάλιστα, η ίδια φάνηκε να χάνει προς στιγμήν την ψυχραιμία της όταν βγαίνοντας από το αυτοκίνητο φύσηξε αέρας και πήρε την φούστα του υπέροχου τουίντ ταγιέρ που φορούσε. 

 

 

 

 

Κατά τα άλλα, το λουκ της Κέιτ ήταν άψογο, αφού συνδύασε το ταγιέρ της με εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια και ασορτί κολιέ. 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτο: Reuters 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook