Κέιτ Μίντλετον:Βγήκε ξαφνικά απ'το παλάτι-προκάλεσε σοκ στους περαστικούς

«Μόλις πέρασα δίπλα από την Κέιτ Μίντλετον, αλλά δεν μπορούσα να τσιρίξω, γιατί περνούσα δίπλα από μια πριγκίπισσα».

keit-mintletonbgike-ksafnika-apto-palati-prokalese-sok-stous-perastikous
SHARE THIS
0
SHARES

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε κάτι εκτός προγράμματος και πρωτοκόλλου και ο κόσμος που ήταν εκεί, απλά δεν μπορεί να το χωνέψει.

 

Πώς θα σας φαινόταν να βρίσκεστε σε ένα πάρκο και ξαφνικά να δείτε την Κέιτ να περνάει από δίπλα σας μαζί με τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ; Πώς θα αντιδρούσατε; 

Αυτό συνέβη σε κάποιους «τυχερούς» περαστικούς, οι οποίοι ενώ έκαναν τη βόλτα τους αμέριμνοι, είδαν την Κέιτ να περνάει δίπλα με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της χωρίς άγχος, χωρίς ιδιαίτερη ασφάλεια να την ακολουθεί κατά πόδας, χωρίς φωτογράφους κλπ. 

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έκανε βόλτα εκεί όπου μπορεί να μπει ο καθένας (επισκέπτης ή κάτοικος Λονδίνου) και να περπατήσει και τα Tweets αυτών που τη συνάντησαν, να δείχνουν πως πραγματικά σοκαρίστηκαν πολύ: 

 

«Στο Λονδίνο για 8 ώρες, περπατώντας μέσα από τους Κήπους του Kensington και ποιος περπατά λίγο πιο δίπλα μου; Η Κέιτ Μίντλετον με τη Σάρλοτ στο καροτσάκι της και τον Τζορτζ πάνω στο μικρό του ποδήλατο». 

«Έτσι ξαφνικά περπατώντας μέχρι το παλάτι του Kensington, μη ξέροντας καν αν θα πρέπει να είμαστε εδώ, περάσαμε δίπλα από την Κέιτ Μίντλετον».

«Μόλις πέρασα δίπλα από την Κέιτ Μίντλετον, αλλά δεν μπορούσα να τσιρίξω, γιατί περνούσα δίπλα από μια πριγκίπισσα».

Το περίεργο βέβαια είναι πως από όλους όσους την είδαν κανείς δεν τράβηξε ούτε μία φωτογραφία. Τόσο μεγάλο ήταν το σοκ τους. 

 

Φωτογραφίες: Reuters 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook