Κέιτ σχεδιάζει έναν παραμυθένιο κήπο για τα παιδιά στο Λονδίνο

Ύμνος στη φύση και την ανάγκη του ανθρώπου για επαφή μαζί της.

keit-sxediazei-enan-paramuthenio-kipo-gia-ta-paidia-sto-londino
SHARE THIS
0
SHARES

Η δούκισσα του Κέμπριτζ ανέλαβε κάτι ξεχωριστό, να σχεδιάσει έναν κήπο για τη φετινή Ανθοκομική Έκθεση του Τσέλσι, με έμπνευση από τα παιδικά της χρόνια. Ένας κήπος που θα θυμίζει σε όλους  "το δάσος της Χώρας των θαυμάτων". Το αποτέλεσμα θα είναι η συνεργασία ανάμεσα στην Κέιτ και τους βραβευμένους αρχιτέκτονες τοπίου Άντρι Ντέιβις και Άνταμ Γουάιτ, του γραφείου Davies White. Το έργο θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με τη Βασιλική Φυτοκομική Εταιρία για την ετήσια Ανθοκομική Έκθεση του Τσέλσι στο Λονδίνο που διεξάγεται τον Μάιο.

 

Στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού αναρτήθηκε η σχετική πληροφόρηση και εκπρόσωπος του Κένσινγκτον ανέφερε ότι "το έργο αυτό επιδιώκει να ξανακάνει τους ενήλικες να νιώσουν τη μαγεία και το δέος που ένιωθαν ως παιδιά όταν επισκέπτονταν το δάσος".

Ο κήπος έχει στόχο να γίνει η αγαπημένη περιοχή για οικογένειες και κοινότητες και μέσω αυτού να ενθαρρύνετα η επαφή με τη φύση.

Η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε τον κοινοτικό κήπο του Βασιλιά Ερρίκου στο Ίσλινγκτον, στο Λονδίνο, και μίλησε με εθελοντές, συνάντησε μαθητές του δημοτικού σχολείου του Ίσλινγκτον και μίλησαν ακόμα και για την αγαπημένη τους πίτσα, την παρατήρηση των πτηνών και την αξία της φύσης.

 

 

 

ΦΩΤΟ: Kensington Palace TWITTER

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook