Κιάρα Ντελεβίν: Επαθα ψωρίαση από το στρες.Τέρμα το μόντελινγκ!

Το πανέμορφο, διάσημο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν δήλωσε επίσημα ότι δε θα κάνει πια άλλη δουλειά στο χώρο του μόντελινγκ. Γιατί; Διότι οδηγήθηκε σε ακραία συμπτώματα.

kiara-ntelebin-epatha-pswriasi-apo-to-stresterma-to-montelingk
SHARE THIS
0
SHARES

Το πανέμορφο, διάσημο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν μίλησε στους Times του Λονδίνου και δήλωσε επίσημα πως «δε θα κάνει άλλη δουλειά στη μόδα», καθώς ο χώρος είχε εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις τόσο στο σώμα της όσο και στον ψυχισμό της. Όπως δήλωσε η ίδια οδηγήθηκε σε ακραία συμπτώμα στρες και με τη σειρά τους αυτά της προκάλεσαν ψωρίαση.

«Ξέχασα λίγο πόσο νέα ήμουν. Ένιωθα μεγάλη», ανέφερε.

Η 23χρονη Κάρα έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του πλανήτη και τα πιο σημαντικά brands. Τώρα θα στραφεί πλέον εξ' ολοκλήρου στο χώρο του κινηματογράφο. Θεωρεί ότι ο κόσμος της μόδας δεν της αξίζει γιατί είναι ένας κόσμος μέσα στον οποίο επικρατεί το σεξουαλικό bullying και η αδικία.

Θεωρώντας τον ευατό της μια νέου τύπου φεμινίτρια δηλώνει ότι:

«Είμαι πιο δυνατή απ’ ότι ήμουν και νιώθω πως το modeling, η ζωή, η απόρριψη και όλα αυτά ήταν μια προετοιμασία για την καριέρα μου στον κινηματογράφο και τώρα που κάνω αυτό που θέλω είμαι το πιο ευτυχισμένο άτομο σε όλο τον πλανήτη».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook