Κιμούλης:Στο δικαστήριο με τον δήμο Μεσολογγίου

Η παράσταση -με πρωταγωνιστή τον Κιμούλη- που αναβλήθηκε, οδηγεί τον Δήμο του Μεσολογγίου και τον ηθοποιό στο δικαστήριο. Τι συνέβη.

kimoulissto-dikastirio-me-ton-dimo-mesologgiou
|
SHARE THIS
0
SHARES

Αποφασισμένοι, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, είναι οι ιθύνοντες του Δήμου Μεσολογγίου να οδηγήσουν τον Γιώργο Κιμούλη στις αίθουσες των δικαστηρίων. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η θεατρική παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» που πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Μεσολόγγι στις 25 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων.

Κάτι που δεν συνέβη ποτέ, αφού οι υπεύθυνοι του δήμου ενημερώθηκαν περίπου μια βδομάδα νωρίτερα ότι η παράσταση πρέπει να ακυρωθεί, αφού ο Γιώργος Κιμούλης έπρεπε να ταξιδέψει εκτάκτως στο Λονδίνο. Όπως έδειξαν τα πράγματα ο Γιώργος Κιμούλης δεν ταξίδεψε στο Λονδίνο και την ίδια ημερομηνία η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο της Λάρισας, όπου είχε ακυρωθεί στις 18 του μήνα λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Η τοπική αυτοδιοίκηση εξοργίστηκε και με επιστολή που στάλθηκε ενημέρωσε ότι έπειτα από αυτή την συμπεριφορά θα κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής, με βάση και το συμφωνητικό που έχει υπογραφεί από τις δυο πλευρές.

Ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε σε αυτό λέγοντας: «Ουδεμία ευθύνη έχω για την αναβολή (ούτε ταξίδι, ούτε κόρη, ούτε τίποτα). Θεωρώ απαράδεκτο αν έχει δοθεί τέτοια εξήγηση εκ μέρους της εταιρείας, η οποία είναι παραγωγός της παράστασης. Η ευθύνη της αλλαγής είναι της παραγωγού εταιρίας και μόνον αυτής». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook