Κόλαφος για την Σπυροπούλου: Το καρφί της για τον Alpha που άναψε φωτιές

Το μεγάλο καρφί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το κανάλι όπου έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Θεατρική βραδιά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία παρακολούθησε την παράσταση Βερβερίτσα στο Θέατρο Βρετάνια.

Κόλαφος για την Σπυροπούλου: Το καρφί της για τον Alpha που άναψε φωτιές
 

Όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι είχαν πολλά να την ρωτήσουν. Αρχικά, την ζήτησαν να σχολιάσει τις φήμες που αναφέρουν ότι ανέλαβε την παρουσίαση του My Style Rocks επειδή έχει σχέση με τον Acun Ilicali.

Η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν:

«Γελάω με όλα τα δημοσιεύματα αυτά. Δεν πειράζει, καλή καρδιά. Γελάω με όλα αυτά, τα αντιμετωπίζω με χιούμορ. Δεν θα ήθελα να τα διαψεύσω. Δεν ξέρω πώς ξυπνάω την επόμενη μέρα, τώρα ξυπνάω ωραία. Υποσχέθηκα, επίσης, ότι από τη νέα χρονιά δεν θα μιλάω καθόλου για τα προσωπικά μου».

Κάπως έτσι έφτασε και η συζήτηση -εμμέσως πλην σαφώς- στον Alpha και στο μεγάλο καρφί της Κωνσταντίνας για το κανάλι.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι βρήκα ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο είναι πάρα πολύ φιλικό προς εμένα, γι’ αυτό κι ενδεχομένως ο κόσμος έχει δει τον πραγματικό μου χαρακτήρα. Πολλές φορές όταν είσαι σε ένα τοξικό μέρος, δύσκολα βγαίνει αυτό», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Αυτή η φράση της έβαλε φωτιά στο Πρωινό: 

«Αν έχει παράπονο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον Alpha, θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Θα πρέπει να μη μιλάει καθόλου και να λέει ευχαριστώ για τις καλές στιγμές, είναι αχαριστία να το κάνει αυτό η Κωνσταντίνα!», είπε έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είναι αγένεια να γυρίζει να λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που ο Alpha της άνοιξε την πόρτα και της έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει την όποια καριέρα, να μιλά για τοξικό περιβάλλον, γνωρίζοντας όλοι μας τι ακριβώς έχει συμβεί. Πόσα σχήματα άλλαξαν για να φταίνε όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από δίπλα της; Ξέρουμε πολύ καλά όλοι πια…», πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη..

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα. 

Φωτό: NDP