Στη Νορμανδία είναι στραμμένα τα βλέμματα όλης της Ευρώπης όπου βρίσκονται όλοι σχεδόν οι ηγέτες του δυτικού κόσμου για την μεγαλύτερη τελετή μνήμης που έγινε ποτέ, στην απόβαση στη Νορμανδία, ή την D-day όπως ονομάζεται.
Φέτος συμπληρώνονται 80 χρόνια από την απόβαση των συμμάχων στις γαλλικές ακτές και την έναρξη της απελευθέρωσης της Γαλλίας από τους ναζί αλλά και την αρχή του τέλους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ηγέτες και βετεράνοι βρίσκονται στη Νορμανδία για να αποτίσουν φόρο τιμής στους χιλιάδες που έχασαν τη ζωή τους για την ελευθερία.
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ταξίδεψαν στην Νορμανδία για να λάβουν μέρος στους εορτασμούς. Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί με το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν.
Οι δυο κυρίες ήταν κομψά ντυμένες στα λευκά με coat dress.
Παρότι ο φωτογραφικός φακός τις αποτύπωσε να κρατούν η μία το χέρι της άλλης σε μια χαλαρή στιγμή, την ώρα που απέτιαν τιμή στους πεσόντες, η Μπριζίτ Μακρόν έκανε μία κίνηση εκτός πρωτοκόλλου. Την ώρα που οι κυρίες δύο άφησαν λίγα λουλούδια στο Βρετανικό Μνημείο της Νορμανδίας, στο Βερ-συρ-μερ, η κυρία Μακρόν προσπάθησε να πιάσει το γαντοφορεμένο χέρι της Καμίλα, αλλά η βασιλική σύζυγος δεν ανταποκρίθηκε.
Το αμήχανο στιγμιότυπο μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:
Η Καμίλα επέλεξε ένα coat dress σε μίντι μήκος και ασημί λεπτομέρειες στον γιακά και τα μανίκια.
Συνδύασε το φόρεμα με μπεζ άνετες γόβες και δερμάτινα γάντια.
Η κομψοτάτη Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε ένα μίνι coat dress.
Το συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες και τετράγωνο clutch.