X

Κομψή αλλά και σέξι η Λόρεν Σάντσεζ στον Λευκό Οίκο - Τα σχόλια για το πληθωρικό ντεκολτέ της

Η Λόρεν Σάντσεζ, εμφανίστηκε στο δείπνο που παρατέθηκε στον Λευκό Οίκο προς τιμήν του Καρόλου και της Καμίλα, με ένα φόρεμα που αναδείκνυε το πληθωρικό ντεκολτέ της

Γράφει: TheToc team

Mία κομψή αλλά ταυτόχρονα σέξι εμφάνιση πραγματοποίησε η Λόρεν Σάντσεζ, το βράδυ της Τρίτης. Η δημοσιογράφος συνόδευσε τον σύζυγό της Τζεφ Μπέζος στο επίσημο δέιπνο που παρατέθηκε στον Λευκό Οίκο για τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα. Η 56χρονη και ο Τζεφ Μπέζος έφτασαν στον Λευκό Οίκο πιασμένοι από το χέρι και μαγνήτισαν κατά την άφιξή τους τα φωτογραφικά φλας. Η Σάντσεζ για την περίσταση επέλεξε ένα μάξι off shoulder μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε μοναδικά το πληθωρικό μπούστο της. Συνδύασε το φόρεμά της με ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες πλατφόρμες, ένα εντυπωσιακό περιδέραιο και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα κομψό τσαντάκι.

Πηγή Reuters

Τα μαλλιά της είχε πιάσει σε ένα κομψό σινιόν και το μακιγιάζ της ήταν ιδιαίτερα λαμπερό. Ο 62χρονος μεγιστάνας της Amazon επέλεξε ένα κλασικό μαύρο φράκο που συνδύασε με λευκό παπιγιόν. Ο Μπέζος και η σύζυγός του ήταν από τους πρώτους καλεσμένους που έφτασαν στο δείπνο.

Πηγή: Reuters

Η στιλιστική της επιλογή θεωρήθηκε κομψή αλλά υπήρχαν και κάποια σχόλια χρηστών στα social media που αφορούσαν το πλούσιο ντεκολτέ της. "Η Λόρεν Σάντσεζ και τα στήθη της κατευθύνονται στον Λευκό Οίκο", έγραψε κάποιος στο Χ, με έναν άλλον να προσθέτει: "Θεωρώ ότι η Λόρεν απλώς δεν μπορεί να φορέσει κάτι χωρίς να πετάγονται τα στήθη της μπροστά σε όλους. Μετά το σύνολο με το σουτιέν στην ορκωμοσία, νόμιζα ότι θα ήταν πιο κομψή στο δείπνο".

Η φαρμακερή ατάκα του βασιλιά Καρόλου στον Τραμπ

Χθες, κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου στον Λευκό Οίκο, ο βασιλιάς Κάρολος πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντάς του ότι οι Αμερικανοί θα μιλούσαν γαλλικά αν οι Βρετανοί δεν είχαν αποικήσει και αυτοί την βόρεια Αμερική.

Απάντησε με τον τρόπο αυτόν στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Τραμπ στο Νταβός όταν είπε απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους: "Χωρίς την αμερικανική υποστήριξη κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, θα μιλούσατε γερμανικά και λίγα ιαπωνικά".

Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε κατά την πρόποσή του στις βρετανικές και γαλλικές ρίζες πολλών τοπωνυμίων στις ΗΠΑ λόγω της εγκατάστασης κάποτε αποίκων των δύο μεγάλων ανταγωνιστικών ευρωπαϊκών δυνάμεων.

"Πρόσφατα δηλώσατε κύριε πρόεδρε ότι χωρίς τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι ευρωπαϊκές χώρες θα μιλούσαν γερμανικά. Θα τολμούσα να πω ότι χωρίς εμάς, θα μιλούσατε γαλλικά", είπε προκαλώντας τα γέλια των συνδαιτημόνων.

Πληροφορίες: ΑΠΕ- ΜΠΕ