X

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αδημοσίευτες φώτο από τη βάπτιση και το "ευχαριστώ" στη Σήλια Κριθαριώτη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο με ανάγλυφη δαντέλα και διπλές τιράντες

Γράφει: TheToc team

Νέες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου της, Βλάσση, δημοσίευσε στα social media η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά. Φωτογραφήθηκε στο πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, φορώντας ένα λευκό φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο με ανάγλυφη δαντέλα και διπλές τιράντες. Το outfit ολοκληρώθηκε με ασημένια κοσμήματα και ασημένια πέδιλα.

Η τουαλέτα έφερε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη και η μαμά του νεοφώτιστου Βλάσση ανέβασε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη προετοιμασία θέλοντας να πει "ευχαριστώ" στη σχεδιάστρια μόδας για την υπέροχη δημιουργία.

Λίγα 24ωρα μετά το baby bloom του Σταθοκωστόπουλου junior η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις τονίζοντας τη συγκίνηση που ένιωσε, αλλά και την επιθυμία της να χαρίσει αδερφάκι στον μικρό Βλάσση.

Διαβάστε Επίσης

"Ο μικρός έκλαψε λιγάκι κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου. Ήταν μια στιγμή μοναδική για εμάς. Νονοί είναι η αδερφή του συζύγου μου, η Αλεξάνδρα και η Σούλα, η αγαπημένη μας φίλη. Θα πάρουμε μια ανάσα και θα δούμε για τον θρησκευτικό γάμο. Προσέχω τη διατροφή μου αλλά μετά τις διακοπές και με τις προετοιμασίες της βάπτισης, τα έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η δουλειά μου, μου λείπει πολύ και θα ήθελα να επιστρέψω. Θα τα πούμε όλα όμως στην πορεία. Εννοείται ότι θα θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι, θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας" είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην κάμερα της εκπομπής "Καλοκαίρι yes".