X

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο γήπεδο με την κουνιάδα της, Αλεξάνδρα - Τα εντυπωσιακά ντυσίματά τους

Εξόρμηση με οικογενειακό χαρακτήρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Γράφει: TheToc team

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με την απόκτηση των δύο γιων τους, τον Βλάσση και τον Βασίλη. Το σαββατοκύριακο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πραγματοποίησε μία εξόρμηση στο ΟΑΚΑ.

Η παρουσιάστρια παρακολούθησε τον αγώνα τον πράσινων με την Άλμπα Βερολίνου και μοιράστηκε μία φωτογραφία από τις VIP θέσεις. Η παρουσιάστρια πόζαρε χαμογελαστή μαζί με την κουνιάδα της, Αλεξάνδρα και μία κοινή τους φίλη.

Για την εξόρμησή της στο γήπεδο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα δίχρωμο τζιν παντελόνι που συνδύασε με ένα μαύρο jacket και μία δερμάτινη τσάντα γαλλικού οίκου ενώ η αδερφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, εμφανίστηκε με ένα μαύρο σύνολο με λευκές λεπτομέρειες.

Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από την τηλεόραση, παραμένει όμως πολύ ενεργή στα social media. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, μοιράστηκε μία φωτογραφία από εξόρμησή της στην Πλάκα. Η παρουσιάστρια απόλαυσε ένα γεύμα με θαλασσινά και μοιράστηκε ένα βίντεο με τα μύδια που έφτασαν στο τραπέζι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.