X

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό που ετοίμασε στην κουζίνα της

Και μάλιστα και στις δύο εκδοχές του.

Γράφει: TheToc team

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά: τα γεμιστά.

Με οικογενειακή και χαλαρή διάθεση ετοίμασε δύο διαφορετικές εκδοχές – μια κλασική χωρίς κιμά και μια πιο χορταστική με κιμά, ικανοποιώντας όλα τα γούστα στο τραπέζι της. Η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα από το γεύμα στο Instagram, ρωτώντας τους followers της πώς τα προτιμούν – με ή χωρίς κιμά;

Διαβάστε τη συνέχεια στο MissBloom.gr