Follow us

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πώς είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας του [βίντεο]

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ξημερώματα Χριστουγέννων του 2017 είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του, όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
αγγελιδησ ndp

Στο Εφετείο οδηγείται αύριο, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η υπόθεση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, του παρουσιαστή που ξημερώματα Χριστουγέννων του 2017 είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του, όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του μάχη, κάνοντας δεκάδες επεμβάσεις αλλά και χειρουργεία, προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, η εν λόγω υπόθεση οδηγείται στο Εφετείο από την πλευρά του οδηγού του λεωφορείου που παρέσυρε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαρία Βλάχου συνάντησε τον δικηγόρο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνονα Τάτση, ο οποίος ανέφερε: "Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, αφού αποδείχθηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος της πρόκλησης του συγκεκριμένου ατυχήματος…. Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που στόχο έχουν είτε την αθώωση του, είτε τη μείωση της ποινής. Στο αστικό μέρος η δίκη ολοκληρώθηκε… Η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη, υπάρχει μια πρόοδος αλλά όπως γνωρίζετε η πρόοδος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ αργή".

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος μετέφερε πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δε νιώθει θυμό, αλλά περιμένει όλα αυτά τα χρόνια να ακούσει έστω μια συγγνώμη από τον οδηγό του λεωφορείου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 07 Δεκ 2023 | 06:38
ΗΡΑΚΛΕΙΟ 05 Δεκ 2023 | 19:58

Κρήτη: Διπλό το χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια του 23χρονου Μαρίνου - Λίγους μήνες πριν είχε χάσει τον πατέρα του

Τον περασμένο Ιούλιο "έφυγε" από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 57 ετών, ο πατέρας του, Μιχάλης.

ΣΦΗΝΩΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΙΧ 05 Δεκ 2023 | 15:39

Βίντεο–ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Αυτός είναι ο 23χρονος Μαρίνος που σκοτώθηκε με τη μηχανή

Το βράδυ της Δευτέρας, ο 23χρονος Μαρίνος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με IX

ΚΡΗΤΗ 05 Δεκ 2023 | 09:44

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός ο 23χρονος Μαρίνος σε φριχτό τροχαίο - Σφηνώθηκε κάτω από ΙΧ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν από τις 11 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

ΚΑΡΥΣΤΟΣ 04 Δεκ 2023 | 22:52

Εύβοια: Ανετράπη όχημα λιμενικού - Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός

Ο 23χρονος λιμενικός χτύπησε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ 03 Δεκ 2023 | 16:42

Καβάλα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 61χρονο

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα σήμανσης και κατέληξε σε χαντάκι.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ 02 Δεκ 2023 | 12:37

Ξεσπά η μητέρα της Έμμας: Αυτές οι μαρτυρίες είναι για Όσκαρ - Κυκλοφορούσε με ύφος "με κουράσατε" [βίντεο]

Η μητέρα της Έμμας, Κέλλυ Ταμπάκη ξεσπάει για τα όσα άκουσε από τους κατηγορούμενους μέσα στη δικαστική αίθουσα και μιλάει για την απόφαση της κάθειρξης.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 01 Δεκ 2023 | 21:31

Τραγωδία στη Λάρισα: Βυτιοφόρο συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ - Νεκρός ένας άντρας

Το τροχαίο καταγράφηκε στο δρόμο Λάρισας-Συκουρίου στη στροφή προς το Όμορφο Χωριό.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ 01 Δεκ 2023 | 18:40

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκρή 41χρονη σε τροχαίο - Πήγαινε το παιδί της στο σχολείο

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 41χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε και το 9χρονο παιδί της.

ΠΩΣ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ 01 Δεκ 2023 | 18:35

Γιατί αυξάνονται τα κρούσματα από μυκοπλασματική πνευμονία σε ΗΠΑ, Δανία και Κίνα - Πόσο ανησυχούν τους ειδικούς

Πόσο φοβίζει τους ειδικούς η έξαρση των πνευμονιών από μυκόπλασμα - Ποια είναι τα συμπτώματα

ΑΤΥΧΗΜΑ 01 Δεκ 2023 | 18:29

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Πούλμαν χτύπησε ΙΧ στο πίσω μέρος και το… πέταξε στο αντίθετο ρεύμα

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η οδηγός του ΙΧ που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

ΣΤΟ MEGA 01 Δεκ 2023 | 18:20

Ξεσπά η μητέρα της Έμμας για τον οδηγό: Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό του - Προκλητική η συνοδηγός [Βίντεο]

Η Κέλλυ Καμπάκη, μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας, μίλησε στο MEGA και περιέγραψε τις μαρτυρικές στιγμές της δίκης.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 01 Δεκ 2023 | 17:30

Τροχαίο στον Κηφισό: Βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή που ΙΧ τυλίχτηκε στις φλόγες - Βγήκαν σώοι οδηγός και συνοδηγός

Οδηγός και συνοδηγός πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το φλεγόμενο αυτοκίνητο, χωρίς να τραυματιστούν