X

Kόντρα Καινούργιου - Πορτοσάλτε: "Σιωπή... Να τιμήσουμε τις οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους"

"Θα το κλείσω εδώ. Δεν θέλω να ακούσω τίποτα επάνω σε αυτό" είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την κόντρα με τον Άρη Πορτοσάλτε.

Γράφει: TheToc team

Τέλος, στην όποια κόντρα αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες, μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Άρη Πορτοσάλτε, έβαλε η γνωστή παρουσιάστρια, λέγοντας μέσω της εκπομπής της "Super Κατερίνα" στον Alpha, "θα το κλείσω εδώ, δεν θέλω να ακούσω τίποτα άλλο επάνω σε αυτό".

Μπορεί ο Άρης Πορτοσάλτε να απάντησε στα Tweets της Κατερίνας Καινούργιας, λέγοντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ: "Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε, όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε", ωστόσο η παρουσιάστρια δεν σήκωσε το γάντι.

Αντίθετα, είπε στην εκπομπή της (στο 5ο λεπτό του βίντεο), "δε θα αναφερθώ καθόλου στο χθεσινό και το έχουμε αποφασίσει (αυτό) όλοι μαζί, (γι) αυτά που έχω τουιτάρει. Θεωρώ ότι με την αναπαραγωγή όλων αυτών των θεμάτων, αμαυρώνουμε, λίγο ως πολύ, την τιμή και τη μνήμη των ανθρώπων που έχουν χαθεί" ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μία σιωπή απ’ όλες τις πλευρές, ώστε να τιμήσουμε κι εμείς τις οικογένειες που αυτή τη στιγμή θρηνούν τα παιδιά τους. Αυτό και θα το κλείσω εδώ. Δεν θέλω να ακούσω τίποτα επάνω σε αυτό".

Διαβάστε Επίσης

"Με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε επίπληξη"

Θυμίζουμε, πως το βράδυ της Δευτέρας (13/3), η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε στο Twitter της, πως την πήρε τηλέφωνο ο Άρης Πορτοσάλτε και της έκανε επίπληξη. Της συνέστησε μάλιστα "να μην ασχολείσαι εσύ με αυτά τα θέματα" ενώ -σύμφωνα με την ίδια- μίλησε απαξιωτικά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

— Katerina Kenourgiou (@katrinken) March 13, 2023

"Δέχθηκα τηλεφωνικά... επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε "να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά" ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι "η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε". Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;", έγραψε στο Twitter η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε Επίσης

Τα όσα υποστήριξε μάλιστα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στην εκπομπή "Super Κατερίνα", φαίνεται πως οδήγησαν τον Άρη Πορτοσάλτε να επικοινωνήσει με την Κατερίνα Καινούργιου.