Συζήτηση προκάλεσαν τα όσα είπε η Εύη Βατίδου σε δηλώσεις για τη σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια. Το πρώην μοντέλο είπε πως δεν συμπαθεί τη σύντροφο του πρώην άντρα της, το ίδιο και τα παιδιά τους.
"Δεν την συμπαθώ καθόλου την σύντροφο του Αλέξη Κούγια, όπως και τα παιδιά μου, αλλά ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του. Έχω εκφράσει την αντιπάθεια μου στον Αλέξη Κούγια για τη σύντροφο του", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κούγιας: Οι σχέσεις μας με την Εύη Βατίδου είναι άριστες
Ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στην εκπομπή "Το Πρωινό", κλήθηκε να απαντήσει για το σχόλιο της Εύης Βατίδου για την τωρινή σύντροφό του, για την οποία δήλωσε την αντιπάθειά της.
Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε:"Εγώ δεν μίλησα για καμία σχέση μου. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ συζήτηση για την προσωπική μου ζωή. Θα σας το πω ειλικρινά: το τελευταίο που θέλω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να κρίνω τις συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου".
"Οι σχέσεις μας είναι άριστες. Πρόσφατα γιορτάσαμε τα γενέθλιά μας, γιατί τυχαίνει να πέφτουν πολύ κοντά τα γενέθλια της κόρης μου, τα δικά μου και της πρώην συζύγου μου. Σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις είμαστε και οι δύο παρόντες. Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικό σημείο κοινωνικά και οι δύο. Δεν θέλω να κριτικάρω τίποτα, μου είναι και αδιάφορο" ξεκαθάρισε στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος.
"Μετά τον χωρισμό μας το 2007 και επειδή στεναχωρέθηκα πάρα πολύ έναν χρόνο να ασχολούνται τα media με διάφορες λεπτομέρειες, δεν θέλω να μπω πάλι σε μία τέτοια κατάσταση. Δεν θέλω ένα τοξικό περιβάλλον, θέλω να προστατεύσω την ηρεμία μας", επισήμανε ο Αλέξης Κούγιας.
Αμέσως μετά, δεν δίστασε να στείλει το δικό του μήνυμα προς όλους όσοι ενδεχομένως επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του για να εμπλέξουν τον ίδιο και τα παιδιά τους σε ένα "παιχνίδι" κουτσομπολιού.
"Οποιοσδήποτε τολμήσει να αναμείξει τα παιδιά μου σε οποιαδήποτε διαδικασία κουτσομπολιού, θα δει θρίλερ, σας το λέω ευθέως. Δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω μία κακή κουβέντα για την πρώην σύζυγό μου, δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω κάτι έξω από την επιστημονική-μορφωτική εξέλιξη των παιδιών μου. Αφήστε τα έξω από οτιδήποτε. Ήταν 5 και 2 ετών, όταν έγινε αυτός ο χωρισμός και δεν έχουμε στήσει ούτε έναν καβγά στο σπίτι μας" πρόσθεσε κλείνοντας το θέμα ο Αλέξης Κούγιας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr