Ο Κρατερός Κατσούλης δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου για δεύτερη μέρα και η σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου καλημέρισε ξανά τους τηλεθεατές μόνη της.
Ξεκινώντας την εκπομπή, η παρουσιάστρια, η οποία είχε ενημερώσει χθες ότι ο Κατσούλης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, είπε:
"Είναι μια μέρα στην οποία πάλι δεν είναι εδώ ο Κρατερός μας. Θέλω να σας πω, ότι σας στέλνει την αγάπη του, τα φιλιά του και τις ευχαριστίες του για όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει. Δεν θέλω να κάνω δηλώσεις, γιατί και χθες είπα πως μάλλον σήμερα θα είναι εδώ. Ελπίζουμε όμως να είναι εδώ αύριο. Μην ανησυχείτε, όλα είναι πολύ καλύτερα".
Η... απόγνωση της Κατερίνας Καινούργιου
Στην εκπομπή της Τρίτης, η Καραβάτου είχε καλημερίσει και πάλι μόνη της τους τηλεθεατές εξηγώντας τους τον λόγο που ο Κρατερός Κατσούλης απουσίαζε.
Αν και η ίδια δεν ξεκαθάρισε τον ακριβή λόγο, εξήγησε ότι πρόκειται για πρόβλημα υγείας, ενώ εξέφρασε την ελπίδα της να είναι δίπλα της στην αυριανή εκπομπή, κάτι που δεν συνέβη.
Είχε πει στον αέρα της εκπομπής η Καραβάτου:
Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη"
"Όπως βλέπετε, ο Κρατερός δεν είναι εδώ, δεν ξέρω ειλικρινά, να κλάψω ή να γελάσω; Δηλαδή, είναι η κατάσταση λίγο περίεργη".
"Του συνέβη κάτι χτες και μετά του συνέβη και κάτι άλλο στη διάρκεια, πράγμα που τον κρατάει μακριά από τη σημερινή εκπομπή. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας αύριο. Να του δώσουμε τα περαστικά μας, την αγάπη μας και τα φιλιά μας και θα πάνε όλα πολύ καλά".

Το πρόβλημα υγείας του Κατσούλη
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "On time", ο παρουσιαστής έχει πρόβλημα με τη μέση του και συγκεκριμένα έχει πάθει λουμπάγκο και ταλαιπωρείται από φριχτούς πόνους.
Οι περιπέτειες του Κρατερού Κατσούλη
Στις αρχές του καλοκαιριού και μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ο Κρατερός Κατσούλης είχε δώσει συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, όπου μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει παλαιότερα, που χρειάστηκε να κάνει έξι μήνες αποθεραπείας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr