X

Κρόσια, ζαρτιέρες και δίχτυ: Τα κορμάκια που σχεδίασε η Κριθαριώτη για τη Βανδή, τα αρνητικά σχόλια και η απάντησή της

"Που είναι οι τουαλέτες που φορούσε η Καίτη": Τα looks της Βανδή με κορμάκια, κρόσια, ζαρτιέρες και δίχτυ, τα αρνητικά σχόλια και η απάντηση της Κριθαριώτη.

Γράφει: TheToc team

Πρεμιέρα είχαν το βράδυ της Παρασκευής 27/10 στον Βοτανικό, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Οι εμφανίσεις της Βανδή ήταν διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη πολύ αποκαλυπτικές με διαφάνειες και κοψίματα, τονίζοντας το σώμα της.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή, επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο σέξι κορμάκι με πετράδια, κρόσια και δίχτυ.

Ακόμα φόρεσε ένα μαύρο jumpsuit με αποκαλυπτικό ντεκολτέ και εφέ ζαρτιέρας.

Η Σίλια Κριθαριώτη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της Βανδή πάνω στην πίστα με τις δημιουργίες της.

Κάτω από το ποστ είχε πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια όπως:

- Λυπάμαι αλλά θα έπρεπε να ντύνεται σύμφωνα με την ηλικία της κρίμα😮😮

- Πολύ ωραίο...αλλά αδικείς τη δημιουργία σου φορώντας τη σε μια 50+,

- Που είναι οι τουαλέτες που φορούσε η Καίτη

- Δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου…

- Iliadi Aggeliki you look amazing 👏 😍 💖

Η Σίλια Κριθαριώτη απάντησε σε ένα από τα αρνητικά σχόλια για την ηλικία της Βανδή γράφοντας:

"Αν για εσάς η ηλικία είναι εμπόδιο, για μένα είναι ένας αριθμός που δεν με περιορίζει 😘"

Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή ήταν και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης και η κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη η οποία την επόμενη μέρα έφυγε για Μιλάνο.

Διαβάστε Επίσης