Ξενάγηση στο... ασύλληπτο loft του Τζέραρντ Μπάτλερ στη Νέα Υόρκη

Ο αρχιτέκτονας δημιούργησε ένα loft με σκοπό να καθρεφτίσει την αρρενωπότητα και την αγριάδα του Μπάτλερ, σπάζοντας τη μονοτονία με θηλυκά στοιχεία.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Δείτε το απίστευτο loft του ηθοποιού Τζεράρντ Μπάτλερ στη Νέα Υόρκη. Ενα ρετιρέ, με τεράστιες πόρτες, «άγριους» τοίχους, ξύλο, πολυελαίους με φύλλα χρυσού, τοιχογραφίες και ρομαντικά και πολυτελή υφάσματα.

Σχεδιάστηκε από τον Elvis Restaino, ο οποίος χρειάστηκε 4 χρόνια για να το ολοκληρώσει.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ασυνήθιστα μέρη για να αντλήσουν έμπνευση και ιδέες.

Περπάτησαν μέσα σε κτίρια απίστευτης αρχιτεκτονικής, μελέτησαν τοίχους στους δρόμους, πήγαν σε ναυπηγεία, πήραν παλιά αντικείμενα που θα μπορούσαν να ξαναχρησιμοποιηθούν.

 

Το σπίτι σχεδιάστηκε με σκοπό να καθρεφτίσει την αρρενωπότητα και την αγριάδα του Μπάτλερ. Αυτός ήταν ο στόχος του αρχιτέκτονα αλλά πρόσθεσε και πολλά στοιχεία θηλυκότητας για να σπάσει τη μονοτονία.

Ο σχεδιασμός του loft του Μπάτλερ ανακυκλώνει στοιχεία από το παρελθόν μέσα από ένα ευρωπαϊκό-μποέμ στιλ, με ένα τολμηρό συνδυασμό πάθους και θηλυκών στοιχείων.

Επέλεξε να ανακυκλώσει και να επαναναδημιουργήσει παλιά έπιπλα και αντικείμενα, αντί να αγοράσει νέα δίνοντας ένα αποτέλεσμα που παραπέμπει σε ένα καθόλου συνηθισμένο νεουρκέζικο σπίτι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή φωτογραφιών: Elvis Restaino

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook