Ξεπούλησε το sex tape της Καρντάσιαν!

Σε καλό βγήκε η φωτογράφηση της Καρντάσιαν στο περιοδικό Paper, αφού έστειλε το sex tape της 34χρονης στην κορυφή των πωλήσεων, εκθρονίζοντας την Πάμελα Άντερσον.

ksepoulise-to-sex-tape-tis-karntasian
|
SHARE THIS
0
SHARES

Τις καλύτερες πωλήσεις sex tape όλων των εποχών έχει κάνει η ταινία της Κιμ Καρντάσιαν.

Το sex tape που γύρισε το 2003 η Κιμ Καρντάσιαν με τον τότε φίλο της Ray J, είναι τώρα το καλύτερο σε πωλήσεις όλων των εποχών.

Μέχρι σήμερα τον τίτλο των καλύτερων πωλήσεων είχε το «σπιτικό» sex tape της Πάμελα Άντερσον με τον τότε άντρα της Τόμι Λι, από το μακρινό 1995.

Η Καρντάσιαν εκθρόνισε την Πάμελα χάρη στο νέο ενδιαφέρον που προκλήθηκε διεθνώς για την ίδια και τα οπίσθια της, με τη γνωστή φωτογράφηση στο περιοδικό Paper.

 

Σύμφωνα με το TMZ, οι πωλήσεις της ταινίας έχουν έκτοτε εκτοξευτεί. Για να καταλάβετε τα μεγέθη, ο πρώην σύντροφος της Καρντάσιαν, Ray J, έβγαζε κάθε τρεις μήνες 90.000 δολάρια από τις πωλήσεις του sex tape από την εταιρεία Vivid Entertainment, ενώ ο 33χρονος, έβγαλε μόλις σε μια εβδομάδα – την περασμένη – 50.000 δολάρια.

Η Καρντάσιαν έχει πάρει για την ταινία 5 εκατομμύρια δολάρια από την Vivid, δίνοντας στην εταιρεία τα δικαιώματα διανομής του sex tape το 2007. Σήμερα η 34χρονη σταρ αξίζει πάνω από 65 εκατομμύρια δολάρια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook