Κ.Τζένερ σέξι ακόμα και για τα δικά της δεδομένα.Δείχνει στήθος και οπίσθια

Μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά ήταν ... πραγματικά αποκαλυπτική. Τι εννοούμε στην περίπτωση της Κένταλ Τζένερ;

ktzener-seksi-akoma-kai-gia-ta-dika-tis-dedomenadeixnei-stithos-kai-opisthia
SHARE THIS
0
SHARES

   Στην περίπτωση της Κένταλ Τζένερ, της ετεροθαλούς αδερφγής της Κιμ Καρντάσιαν - για τους ελάχιστους που μπορεί να μη γνωρίζουν -  μια εμφάνισή της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αποκαλυπτική μόνο όταν δεν αφήνει σχεδόν τίποτα στη φαντασία.

  Και ναι, την Τετάρτη το βράδυ, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το 19χρονο μοντέλο εμφανίστηκε στο δείπνο της Vogue πραγματικά αποκαλυπτική - ακόμα και για τα δικά της δεδομένα. Φορώντας ένα μαύρο σύνολο κομμένο και ραμμένο για να προκαλεί, διάλεξε ένα διχτυωτό τοπ που έθεσε σε κοινή θέα το στήθος της (και εννοούμε τα ...καλύτερά του σημεία) καθώς επίσης τα οπίσθιά της καθώς τα κάλυπτε μόνο μια διαφάνεια. 

   Συνοδευόταν από το δημιουργικό διευθυντή του οίκου Balmain Olivier Rousteing και το σούπερ - μόντελ, Gigi Hadid. Κι εκείνη έκανε προσπάθεια να είναι αισθησιακή ποντάροντα επίσης στο δίχτυ, αλλά - τι τα θέλετε! - η Κένταλ Τζένερ την άφησε να ... καταπιεί τη σκόνη της. Επιστέγασμα η ανάρτηση της φωτογραφίας των οπισθίων της στο Instagram με τίτλο Balmain Body.Δείτε την: 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook