Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση πραγματοποίησε μία κυριακάτικη εξόρμηση για brunch στον χώρο που έχει χαρακτηρίσει ως το δεύτερο σπίτι της. Πρόκειται για τον φούρνο που έχει δημιουργήσει μαζί με την συνεργάτιδά της Κελλίνα Δημήτριαδη που προσφέρει χειροποίητα προϊόντα , αποφεύγοντας εντελώς τα ζωικά προϊόντα και υποπροϊόντα, σε δύο κεντρικά καταστήματα της Αθήνας.
Η ιδρύτρια του "Save a Greek Stray" και του "The Birth Center" μοιράστηκε μία φωτογραφία από το λαχταριστό πιάτο που απόλαυσε.

Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο κατά τη διάρκεια των γιορτών
Κατά τη διάρκεια των γιορτών, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απόλαυσε οικογενειακές στιγμές μαζί με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη και τους δύο γιους τους, Νίκο, 3.5 ετών και Λέοντα, 1 έτους. Σε ανάρτηση της, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα Νίκο Κούρκουλο.
Συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έκανε μία αναδημοσίευση μίας άδειας καρέκλας στο γιορτινό τραπέζι με ένα καρτελάκι που έγραφε "μπαμπάς".

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει αφιερώσει ξεχωριστά κεφάλαια στον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο στο βιβλίο της "Είμαι η Εριέττα'΄αλλά και στις συνεντεύξεις της αναφέρεται με τρυφερά λόγια σε εκείνον. "Ο μπαμπάς μου είχε μία συνήθεια πάντα να με βάζει για ύπνο. Και πριν τον ύπνο καθόταν 1-2 ώρες ανάλογα με το τι είχε να πει και μου μιλούσε για πολλά πράγματα.

Μου έλεγε για το πώς ζει ο απλός κόσμος και να μην νομίζω ότι αυτό είναι το φυσιολογικό γιατί δεν είναι. Είχε άγχος για το εάν θα γίνω κάλος και φυσιολογικός άνθρωπος. Είχε άγχος να μου πει πράγματα που θεωρούσε ότι έπρεπε να προσέχω. Ήθελε να προλάβει να μου δώσει μαθήματα, γιατί δυστυχώς ήξερε ότι δεν θα είναι εκεί να τα δώσει όταν ενδεχομένως να ήταν η "σωστή” ώρα να τα δώσει"", έχει δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr