Κωστόπουλος για Σεφερλή: Στον καθρέφτη του βλέπει το λιοντάρι της MGM

Δείτε τι απαντά ο Πέτρος Κωστόπουλος στη δήλωση του Μάρκου Σεφερλή ότι τον λυπάται μέσα από ένα μακροσκελέστατο κείμενο

kwstopoulos-gia-seferli-ston-kathrefti-tou-blepei-to-liontari-tis-mgm
|
SHARE THIS
0
SHARES

Σε νέο επίπεδο περνά η κόντρα μεταξύ Μάρκου Σεφερλή και Πέτρου Κωστόπουλου, η οποία από την αρχή της σεζόν διεξάγεται δημοσίως με δημοσιεύσεις ή δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες -προς τέρψην του φιλοθεάμονος κοινού... Μετά τα όσα δήλωσε χθες ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος έχει επανειλημμένως πει ότι δεν έχει τίποτα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά τον λυπάται, γιατί αυτός έχει δύο εκπομπές και ο Κωστόπουλος καμία (δήλωση που θυμίζει εποχές μεγαλείου της μεσημεριανής ζώνης και προφανώς δεν διακρίνεται για την κομψότητά της), ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε με κείμενο στο site του με τίτλο «Μάρκο το κούρασες». Και για να δείξει ότι ο Μάρκος το κούρασε, έκατσε και συνέγραψε ένα κείμενο 1.300 λέξεων! (Κι όπως γράφει έχει «σκυλοβαρεθεί» με το όλο θέμα -αν δεν είχε «σκυλοβαρεθεί», πιθανόν θα έγραφε ένα μικρό διήγημα 13.000 λέξεων...)

Στην απάντησή του ο Κωστόπουλος τονίζει ότι δεν θέλει να μπει στην κόντρα -πώς... είπατε;- αλλά παράλληλα διευκρινίζει ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από την εκπομπή του. Επαναλαμβάνει ότι «βρίσκω εντελώς γελοίο και υποτιμητικό για μένα ακόμα και που αναγκάζομαι να γράψω αυτό το κείμενο», ωστόσο διαπιστώνει ότι ο Σεφερλής «...ψάχνει να βρει εχθρούς για να γίνεται τζερτζελές και δυστυχώς εγώ φαίνεται να είμαι ο πιο αναγνωρίσιμος στόχος για να γίνει η μεγαλύτερη βαβούρα».

Υστερα από πολλές, εκτενείς λεπτομέρειες που επιχειρούν να πείσουν ότι όχι δεν ασχολείται με τον Σεφερλή, ο Π. Κωστόπουλος φτάνει στο σχόλιο για τις τελευταίες δηλώσεις του: «Το να λέει ότι με λυπάται ο Σεφερλής ή ότι αποδείχτηκα βλάκας, ως μη έξυπνος και ευφυής που νόμιζε ότι είμαι, με άφησε κουφό. Είναι μέγιστη απρέπεια για να το πω ευγενικά. Τόσα έχω ακούσει. Αλλά ότι είμαι και χαζός είναι μια καινοτομία. Είναι που έλεγε και ο Κηλαηδόνης «να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες». Δεν είναι θέμα μυαλού, αλλά θέμα αισθητικής και κουλτούρας. Αν όποιος μας κριτικάρει - που δεν σε κριτικάρω άνθρωπε μου - είναι και ηλίθιος, άσχετος με το αντικείμενο και τιμωρημένος από τη φύση, μάλλον θα πρέπει να την έχεις δει σα συνομιλητής του Θεού...».

Σε αυτό το μήκος κύματος -και πάντα χωρίς καμία... διάθεση κόντρας, είναι φανερό άλλωστε- ο Π. Κωστόπουλος καταλήγει: «Φαντάζομαι ότι στον καθρέφτη του όταν κοιτιέται, βρυχάται και νομίζει ότι είναι το λιοντάρι της Metro Goldwyn Mayer. Σιδερένιος...».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook