
Ο Λάκης Λαζόπουλος τη φετινή σεζόν έχει επιστρέψει δυναμικά με το "Αλ Τσαντήρι" στo Μega όπου σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την επικαιρότητα και ταυτόχρονα πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Ένας Ήρωας με Παντούφλες" στο θέατρο Βέμπο και σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου.
Στα διαλείμματα των παραστάσεων του, ταξιδεύει στο προσωπικό του καταφύγιο, στο σπίτι του στην Πάρο αλλά τώρα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αυτό ήταν αδύνατο αφού είχε παραστάσεις. Οπότε, ο Λάκης Λαζόπουλος έμεινε στο σπίτι του στην Αθήνα αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να γιορτάσει την Καθαρά Δευτέρα. Μάλιστα, ο ταλαντούχος δημιουργός μοιράστηκε μία εικόνα από το πλούσιο σε σαρακοστιανά εδέσματα τραπέζι του.

Σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψει στο σπίτι του στην Πάρο. Εκεί βρίσκει τον εαυτό του και περνάει ποιοτικά το χρόνο του. "Τα ξεχνάω όλα μόλις βρίσκομαι εκεί και το προσπαθώ να συμβαίνει όσο πιο συχνά γίνεται... Ηρεμώ, χαλαρώνω, γράφω, ζωγραφίζω, βλέπω φίλους", έχει αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος.
Σε στόρι που είχε μοιραστεί πέρυσι τον Αύγουστο, μας είχε δείξει την υπέροχη θέα του σπιτιού του στο νησί των Κυκλάδων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr