Μία σπάνια φωτογραφία δύο λαμπερών ζευγαριών, του Νίκου Κούρκουλου με τη Μαριάννα Λάτση και του Αλέκου Αλεξανδράκη με τη Νόνικα Γαληνέα, ανήρτησε στον συλλεκτικό της λογαριασμό στο instagram η δημοσιογράφος Ελενα Μακρή-Λυμπέρη.
Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τον Νίκο Κούρκουλο με τη σύζυγό του, Μαριάννα Λάτση, μαζί με τον Αλέκο Αλεξανδράκη με τη Νόνικα Γαληνέα, στις αρχές της δεκαετίας του '90 όταν και τα δύο ζευγάρια πρωταγωνιστούσαν στην κοινωνική και καλλιτεχνική ζωή.
"Στην Ελλάδα ξέρεις ανθρώπους που να μην έχουν κάνει έστω ένα βήμα -γιατί εγώ σίγουρα έχω κάνει ένα βήμα, έχω ανέβει ένα σκαλοπάτι- και να μην προσπάθησαν να τους κατεβάσουν ακόμη και από αυτό, το ένα σκαλοπάτι; Επειδή "κανείς δεν πρέπει να ανεβαίνει ένα σκαλί"!" είχε δηλώσει ο Νίκος Κούρκουλος σε συνέντευξη του.
Δείτε τη φωτογραφία:
Σημειώνεται ότι, το καλοκαίρι του 1986 ο Νίκος Κούκουλος γνώρισε και ερωτεύθηκε παράφορα τη Μαριάννα Λάτση. Ο γοητευτικός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, είχε ήδη κάνει έναν γάμο με τη Μελίτσα Κουτσογιάννη, με την οποία έζησε μαζί είκοσι χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά.
Με τη Μαριάννα Λάτση παντρεύτηκε το 2003 και απέκτησε δύο παιδιά, την Εριέττα και τον Φίλιππο.

"Αυτός ο έρωτας μας έχει δυσκολέψει τη ζωή. Ήταν από αυτούς που διαβάζεις στα παραμύθια. Την κοίταζε και έλιωνε. Αυτό ήταν ξεκάθαρο. Μας το τόνιζε και συνέχεια ειδικά όταν οι δυο τους τσακώνονταν για εμάς, στενοχωριόταν πάρα πολύ. Ήταν ο άνθρωπός του. Ήταν ξεκάθαρο πως ήταν εκείνη, οι δυο τους και μετά εμείς. Στα περισσότερα ζευγάρια είναι τα παιδιά σου και μετά έχεις μία γυναίκα, έναν άνδρα αυτοί ήταν πρώτα οι δυο τους ομάδα και μετά τα παιδιά", έχει πει σε συνέντευξή της η κόρη τους, Εριέττα, μιλώντας για τους γονείς της.

Ακόμα, η Εριέττα Κούρκουλου έχει δηλώσει ότι η αγάπη του πατέρα της για την μητέρα της ήταν πάντοτε "αγνός", "χωρίς κανένα οικονομικό όφελος".
"Απλά ερωτεύτηκε έναν άνθρωπο που έτυχε να είναι πολύ άνετος οικονομικά. Τον αγάπησε πολύ αυτόν τον άνθρωπο και τον πήγε εκεί η ζωή. Είχε τόσο δυνατή προσωπικότητα που δεν υπήρχε περίπτωση εξωτερικός παράγοντας να τον επηρεάσει. Έμεινε αυτός που ήταν πραγματικά. Αυτό που ζύγισε ήταν η σχέση του με τη μητέρα μου και η σχέση του με εμάς. Πέρα από αυτό ήταν ο Κούρκουλος που ήταν πάντα. Πήγαινε στο θέατρο από το πρωί ως το βράδυ. Η ζωή του ήταν εκεί. Δεν άλλαξε η ζωή του σε μεγάλο βαθμό αν εξαιρέσεις ότι κοιμόταν σε ένα μεγάλο σπίτι με μία γυναίκα που είχε πολλά λεφτά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr