Λαζάρου VS Πετρετζίκη: «Αυτό το παιδάκι...»

Μήπως ο Άκης Πετρετζίκης έχει μεγάλο ταλέντο στο... μαγείρεμα κόντρας; Μετά από Παρλιάρο, Αλέρτα, τώρα έχουμε δηλώσεις Λαζάρου μετά τις δηλώσεις Άκη.

SHARE THIS
0
SHARES

Οι δυο τους είχαν κάποτε μία πολύ καλή σχέση, που φαίνεται ότι τώρα πια δεν ισχύει. Ο δάσκαλος Λευτέρη Λαζάρου και ο μαθητής Άκης Πετρετζίκης έχουν κόντρα, που δημιουργήθηκε από λόγια που ειπώθηκαν και δεν φαίνεται ότι θα ξεχαστούν εύκολα.

Πρώτος ξεκίνησε ο Άκης Πετρετζίκης, όταν πριν από μερικούς μήνες είπε πως «δεν μπορείς να έχεις παραπανίσια κιλά και να είσαι καλός μάγειρας» με τον Λευτέρη Λαζάρου να απαντάει πως είναι άλλο να είσαι τηλεοπτικός μάγειρας και άλλο να έχεις ένα μαγαζί με 28 σκούφους και ένα αστέρι Michelin. 

Πιστέψατε ότι εδώ τέλειωσαν όλα; Η κόντρα αναζωπυρώνεται με τις δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Λαζάρου στην εκπομπή Πρωινό, που ο μόνος χαρακτηρισμός που τους ταιριάζει είναι ο «απαξιωτικές»: «Αυτό το παιδάκι είναι ένα νέο παιδί με το δικό του ταλέντο και χαρισματικό. Δεν έχω πει ποτέ κάτι για εκείνον. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και δε με αφορά», σπεύδοντας να προσθέσει ότι δεν θα τον κάλυπτε να παρουσιάσει μία εκπομπή μαγειρικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook