Λιάγκας και Σκορδά απαντούν στην αγωγή που τους έκανε η Φωτεινή Δάρρα

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησαν για τις αγωγές που έχουν δεχτεί από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Δάρρα

SHARE THIS
0
SHARES

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησαν  για τις αγωγές που έχουν δεχτεί από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Δάρρα αλλά και για την κριτική που έχουν δεχτεί κατά καιρούς για τον τρόπο που σχολιάζουν τα θέματα στο Πρωινό.

Χτες το βράδυ, οι δυο παρουσιαστές μίλησαν στις κάμερες για την αγωγή που δέχτηκαν από τη Φωτεινή Δάρρα και λίγο καιρό πριν από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αμέσως μετά την πρώτη εμφάνιση της Σκορδά στην πασαρέλα.

«Εγώ την άποψή μου θα την πω. Πολλές φορές είναι πιο αιχμηρή, απλώς είναι ο τρόπος που θα το εκφράσω. Ο Γιώργος είναι απόλυτος», τόνισε η Φαίη Σκορδά και διευκρίνησε σχετικά με τις αγωγές: «Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος, εκτός αν είναι κάτι πολύ σοβαρό που αφορά σε θέματα υγείας και παιδιά που είναι δύο θέματα που ποτέ δεν έχουμε θίξει και που θεωρώ ότι δεν σηκώνουν και πλάκα. Από εκεί και πέρα, με ένα τηλεφώνημα, με μία συνάντηση τα βρίσκεις και λύνεται η παρεξήγηση».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι και αθώα περιστερά, μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου πιο αιχμηρά από το συνηθισμένο. Το κάνουμε πάντα με χιούμορ, ποτέ δεν έχω πρόθεση να θίξω κάποιον. Προφανώς κάποιοι θα έχουν θιγεί αν δεν έχουν χιούμορ. Δεν παίρνω τηλέφωνα για να ανασκευάσω. Είμαι κάθετα αντίθετος με τις αγωγές».

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Έχουν μιλήσει οι δικηγόροι μας, μάς το έθεσαν και εμάς και υπάρχει πρόθεση και από τα δύο μέρη να συναντηθούμε κάποια στιγμή και να δοθούν κάποιες εξηγήσεις», ενώ για την υπόθεση με τη Φωτεινή Δάρρα υπογράμμισε πως: «Είναι παρά πολύ παλιό θέμα, δεν το θυμάμαι καν. Το ήξερα ότι έχει γίνει κάποια αγωγή, αλλά δεν το ξέρω το θέμα ακριβώς».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook