Λιποθυμίες λόγω ακραίων σκηνών σεξ και βίας σε παράσταση της Μπλάνσετ

Η τελευταία παράσταση με την Κέιτ Μπλάνσετ έχει διχάσει τους θεατρόφιλους στη Βρετανία αφού εμπεριέχει σκηνές ακραίας βίας αλλά και σεξ. Μάλιστα, υπήρξαν λιποθυμίες.

lipothumies-logw-akraiwn-skinwn-seks-kai-bias-se-parastasi-tis-mplanset
SHARE THIS
0
SHARES

Η τελευταία παράσταση με την Κέιτ Μπλάνσετ έχει διχάσει τους θεατρόφιλους στη Βρετανία αφού εμπεριέχει σκηνές ακραίας βίας αλλά και σεξ. Μάλιστα, υπήρξαν λιποθυμίες.

Πρόκειται για την παράσταση «When We Have Sufficiently Tortured Each Other» (Όταν έχουμε πια βασανίσει αρκετά ο ένας τον άλλον) του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου, με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Μπλάνσετ. 

Η πρεμιέρα της παράστασης ήταν επεισοδιακή. Σύμφωνα με τους Times, μία ηλικιωμένη γυναίκα λιποθύμησε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Η αιτία φαίνεται πως ήταν οι βίαιες σκηνές της παράστασης, οι οποίες χαρακτηρίζονται από κάποιους όχι μόνο απόλυτα ακατάλληλες αλλά και πρωτοφανείς για τα θεατρικά χρονικά.

Στο έργο περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων σκηνές με σεξουαλικά βοηθήματα, αλλά και όργιο μέσα σε αυτοκίνητο, ενώ ιδιαίτερη είναι η βία σε βάρος των γυναικών.

Το Εθνικό Θέατρο της Βρετανίας εξέδωσε ανακοίνωση και έστειλε e-mail στους κατόχους εισιτηρίων ότι το έργο περιλαμβάνει σκηνές αυστηρά για ενήλικους, που ενδέχεται να προκαλέσουν «αναστάτωση».

 

Μιλώντας στον Guardian πριν λίγες, η Μπλάνσετ αναφέρθηκε στην παράσταση λέγοντας ότι «πάντα έβλεπε το θέατρο ως πρόκληση». 

«Ορισμένοι μπορεί να εξοργιστούν, άλλοι να σαστίσουν, άλλοι να ενθουσιαστούν. Πάντα η συζήτηση μετά την παράσταση είναι και η πιο σημαντική», σημείωσε η 49χρονη ηθοποιός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook