
Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής, έπειτα από το δείπνο που παρέθεσε η Λιζ Χάρλεϊ σε καλεσμένους της το προηγούμενο βράδυ.
Οι διαρρήκτες, που δεν έχουν ακόμη συλληφθεί, έφυγαν με κοσμήματα από το παράθυρο του επάνω ορόφου της έπαυλης. Την αστυνομία ειδοποίησαν η ίδια η Λιζ Χάρλεϊ και οι φιλοξενούμενοί της.
Οι αστυνομικοί, έχοντας μαζί τους σκύλους ανιχνευτές, έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό των διαρρηκτών. Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, πιστεύουν ότι η κατοικία της ηθοποιού στην κομητεία Χερεφορντσάιρ έγινε τυχαία στόχος. Οι διαρρήκτες φαίνεται ότι είχαν σταθμεύσει περίπου μισό μίλι μακριά και έφθασαν στην κατοικία από ένα μονοπάτι, αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr