Τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της το Πάρκινσον αποκάλυψε η Λουκία Πιτσιόλα, η οποία ανακοίνωσε ότι η παράσταση "Blue Train" στην οποία συμμετέχει θα είναι και η τελευταία της, καθώς ενδέχεται να εγκαταλείψει το θέατρο λόγω της ασθένειάς της.
"Έχω αρχίσει να έχω δυσαρθρία. Είμαι τελειομανής και με τσαντίζει ο εαυτός μου. Με εκνευρίζει. Το Πάρκινσον μου συνέβη μετά το εμβόλιο, μέσα σε μία εβδομάδα. Από αεικίνητη έγινα μία ανάπηρη γυναίκα. Δεν ξέρω αν είναι το εμβόλιο ή ο ίδιος ο covid. Το σοκ ήταν μεγάλο" δήλωσε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη".
"Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να πέφτουν οι δυνάμεις σου και να θέλεις να πεθάνεις στο σανίδι. Στη σκηνή πρέπει να σέβεσαι το κοινό και τους συνάδελφους σου. Είχα ένα άγχος τρομερό. Έλεγα θα θυμάμαι τα λόγια; Εγώ που κορόιδευα αυτούς που ξεχνούσαν τα λόγια τους. Και τώρα βρέθηκα σε αυτή τη θέση. Με το Πάρκινσον δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να χορέψω, δεν μπορώ να γράψω, δεν μπορώ να μαγειρέψω. Δεν είμαι στο 100% και το θέατρο θέλει να βρίσκεσαι στο 100%" πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο: