
Με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο η Ιωάννα Τούνη η οποία αναφέρθηκε στο revenge porn που υπέστη από πρώην σύντροφό της.
Υπεθυμίζεται πως η ίδια, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram, κατονόμασε τον άνθρωπο που διέρρευσε προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο και πλέον βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με το συγκεκριμένο πρόσωπο.
Η ίδια, που πολλές φορές έχει απασχολήσει τα Μέσα με δηλώσεις της, αυτή τη φορά μιλά εκ βαθέων στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και εξομολογείται στιγμές από το παρελθόν, τις οποίες έζησε ως παιδί με τον -όπως τον αποκαλεί- αδιάφορο πατέρα της αλλά και την μητέρα της.
Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στο πόσο θυμωμένη νιώθει απέναντί στον πατέρα της που ποτέ δεν της ζήτησε συγγνώμη για τη στάση του, αλλά και στη μητέρα της, η οποία τη μεγάλωσε μόνη της.
"Δεν ξέρω πώς θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς, αλλά ο δικός μου μπαμπάς ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή. Τις φορές που θα τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός. Ας πούμε όταν ήμουν στην έκτη δημοτικού, άκουσα για πρώτη φορά, να μη μασάω τσίχλα, να μην κάνω φούσκες γιατί φαίνομαι σαν… Δε μπορώ να πω τη λέξη.
Ήταν ένας μπαμπάς, αυτό που εγώ εισέπραξα, που για τον εαυτό του θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει… Ακόμα και αν δεν ήταν το αποδεκτό από την κοινωνία, να έχεις τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, να μην έχεις αναγνωρίσει κανένα, να μη στηρίζεις οικονομικά κανένα αλλά να έχεις αξιώσεις πάνω στην κόρη σου για το πώς θα μασάει την τσίχλα της, από τι θα φορέσει ή το ο,τιδήποτε" είπε η Ιωάννα Τούνη.
''Λύγισε'' όταν μίλησε για τον θάνατό του
Όταν ρωτήθηκε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για το αν έχει πεθάνει ο πατέρας της, η Ιωάννα Τούνη "λύγισε", μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. "Έχει λίγα χρόνια που πέθανε, πριν δύο χρόνια έφυγε. Όταν πέθανε, νομίζω ότι ένιωθα ξεκάθαρα θυμό για έναν μπαμπά που δεν παραδέχτηκε ποτέ αυτό που αποζητούσα πάντα, το να γυρίσει και να μου πει "ξέρεις κάτι Ιωάννα, δεν μου ήμουν σωστός, δεν σου στάθηκα και είχα άδικο, συγγνώμη”. Και όταν έφυγε θύμωσα, γιατί δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα να μου πει τη συγγνώμη. Οπότε ναι, είμαι θυμωμένη με τον μπαμπά μου" εξομολογήθηκε με συγκίνηση.
Τι είπε για τη μητέρα της
Και στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε για τη μητέρα της. "Όπως και να ‘χει, χαίρομαι που δεν έχω πρότυπο τον συγκεκριμένο μπαμπά και είχα πρότυπο πάντα τη μαμά μου, η οποία είναι μία πάρα πολύ δυνατή γυναίκα και συνεχίζει να είναι. Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο. Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr