Μ. Μπεκατώρου: «Όταν το έμαθα στεναχωρήθηκα, έκλαψα...»

Η Μαρία Μπεκατώρου σχολιάζει και περιγράφει πώς νιώθει μετά τον τυφώνα των απολύσεων σημαντικών στελεχών του ΑΝΤ1 και την ακύρωση του σόου που θα παρουσίαζε.

m-mpekatwrou-otan-to-ematha-stenaxwrithika-eklapsa
SHARE THIS
0
SHARES

Μία παράξενη περίοδο ζει η Μαρία Μπεκατώρου, που θεωρούσε πως όλα ήταν τακτοποιημένα για αυτή την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, αλλά η πραγματικότητα της τα έφερε αλλιώς.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο people για όσα συμβαίνουν στον ΑΝΤ1, τις απολύσεις και τι μέλλον του σόου Your face sounds familiar, που θα παρουσίαζε και είχε προγραμματιστεί η παραγωγή του, αλλά όλα τελικά, γίνονται αλλιώς.

 «Ένιωσα πολύ περίεργα. Την αγαπώ πολύ την Κατερίνα. Μου έχει σταθεί και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο και καλλιεργημένο κορίτσι. Όσοι δουλεύουμε στον ΑΝΤ1 στεναχωρηθήκαμε πολύ που δεν θα την έχουμε, διότι στο κομμάτι της επικοινωνίας μας καθοδηγούσε εξαιρετικά», είπε η Μαρία Μπεκατώρου για τη πρώην συνεργάτιδα του ομίλου.

Όσο για το σόου που θα παρουσίαζε είπε, με ειλικρίνεια«Όταν το έμαθα στεναχωρήθηκα πολύ, έκλαψα. Ξέρω, όμως, ότι θα γίνει την επόμενη σεζόν». Σχετικά με το αν η Κατερίνα Γκαγκάκη θα παραμείνει στην επιτροπή του σόου, η παρουσιάστρια είπε: «Δεν νομίζω πως το γεγονός ότι έφυγε από τον ΑΝΤ1 αποκλείει την πιθανότητα να συμμετάσχει στο σόου. Μπορεί και να είναι». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook