Μαγειρική τραγωδία στο MasterChef: Εφτυναν ένας ένας το φαγητό οι κριτές

O αντιεπαγγελματισμός και η προκλητική ασέβεια προς τους κριτές από έναν παίκτη πολύ κατώτερο των περιστάσεων.

mageiriki-tragwdia-masterchef-eftunan-enas-enas-to-fagito-tou-oi-krites
SHARE THIS
0
SHARES

Μια εντελώς απρόσμενη εξέλιξη είχε το επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής. Ο Σταμάτης Κωβαίος, ο οποίος δεν μπορούσε να χωνέψει ότι η ομάδα του έχασε και πάλι, παρέδωσε ένα πολύ κακό πιάτο και ήταν αυτός που αποχώρησε από το παιχνίδι, ενώ μαζί του διαγωνίστηκαν η Σπυριδούλα και ο Πάνος.

Ο ίδιος το δικαιολόγησε ως μια απόφαση που πήρε για να ξυπνήσει τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και για να «χτυπήσει» καμπανάκι στους παίκτες που κρύβονται πίσω από άλλου.

Το επεισόδιο ήταν πολύ εκρηκτικό…

Η δοκιμασία αποχώρησης ξεκίνησε και ο Σταμάτης αιφνιδίασε τους πάντες, όταν άρχισε να μαγειρεύει με μια ιδιαίτερη χαλαρότητα, να κάνει βασικά μαγειρικά λάθη και τελικά να παραδίδει ένα πιάτο πολύ κατώτερο των περιστάσεων. Κάτι εντελώς αντιεπαγγελματικό που έδειξε τεράστια ασέβεια προς τους κριτές από έναν παίκτη που έφτασε σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. 

Οι κριτές δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, αλλά η απογοήτευσή τους έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν δοκίμασαν το πιάτο.

 

Όλοι έφτυσαν τη μπουκιά που δοκίμασαν, κάνοντας λόγο για αηδία και μαγειρική τραγωδία!

Την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων οι κριτές αρνήθηκαν να δώσουν βαθμό στο πιάτο του Σταμάτη και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν αυτός που αποχώρησε από το MasterChef. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να στείλει ένα μήνυμα στους καλούς μάγειρες του παιχνιδιού και στους κακούς που κρύβονται πίσω από τους άλλους.

Όταν έφτασαν τα νέα στο σπίτι, κάποιοι είχαν εντελώς διαφορετική άποψη. «Το έκανε για την πάρτη του!», δήλωσε ο Μανώλης. Οι τόνοι μεταξύ των συμμετεχόντων ανέβηκαν πολύ…

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραλήρημα από τη Σπυριδούλα: Έχω χρέη, γι' αυτό θέλω να πάρω το MasterChef

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook